Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσα Φωτάκης, Κοντρέρας, προλαβαίνει και ο Λάζαρ!


Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν πετάξει για την Κρήτη για το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.
Ο Γιώργος Φωτάκης και ο Πάμπλο Κοντρέρας μπήκαν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς βγάζοντας κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Κοστίν Λάζαρ, παρότι έκανε ατομικό πρόγραμμα δεν είχε σημαντικές ενοχλήσεις από την κάκωση που υπέστη στην ποδοκνημική.


Έτσι φαίνεται πως και οι τρεις παίκτες θα προλάβουν το ματς με τον Εργοτέλη και ο Μπόλονι θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, καθώς κανονικά προπονούνται πλέον και οι Βιεϊρίνια, Ίβιτς και Παπάζογλου.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μοναδικοί απόντες από τη μάχη της Κρήτης θα είναι οι Τσιρίλο και Αθανασιάδης που συνεχίζουν θεραπείες και ατομικές προπονήσεις, αλλά και ο τιμωρημένος Γκαρσία, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής που κουβαλούσε από πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου