Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγαλώνει η… λάτιν “κοινότητα”


Με τις προσθήκες του Σπαντάσιο και του Λεονάρντο (δύο Βραζιλιάνων) θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λάτιν κοινότητα του ΠΑΟΚ! Συνολικά με αυτούς τους δύο στο Δικέφαλο θα αγωνίζονται επτά παίκτες από τη Νότια Αμερική, αφού ήδη υπήρχαν και οι Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Γκαρσία και Αρίας. Ο Λεονάρντο (γεννημένος στις 4/8/1985) αγωνίζονταν στην Πορτουγκέζα (97 αγ., 4 γκολ) πριν έρθει στην Ελλάδα στον Ολυμπιακό (2008-11, 57 αγ., 4 γκολ). Έμεινε ελεύθερος 31/8/2011 ενώ πέρυσι ήταν δανεικός στην Ιντερνασιονάλ όπου είχε μόλις τρεις συμμετοχές λόγω και ενός τραυματισμού. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες, παρότι δεν αγωνίστηκε σε επίσημο ματς.

Φούρτουλα: “Θα δώσει λύσεις…”
 
Ο Μλάντεν Φούρτουλα μιλώντας στο “Sport 103 FM” δεν έκρυψε ότι έχει πολύ καλή εικόνα για τον Λεονάρντο, όπως τον θυμάται από τον Ολυμπιακό. “Προσωπικά έχω καλή εικόνα για τον παίκτη. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ξέρει να προωθεί το παιχνίδι. Είναι ικανός παίκτης για να δώσει λύσεις στα πολλά παιχνίδια που θα έχει η ομάδα και φέτος”, επισήμανε. “Δεν ξέρω αν έχει κάνει προετοιμασία με άλλη ομάδα, αλλά δε θα είναι τόσο δύσκολο να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ. Οι Βραζιλιάνοι προσαρμόζονται γρήγορα και αυτός ξέρει την Ελλάδα. Ο κόσμος και η ομάδα θα τον υποδεχθούν θερμά…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου