Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

«Τίτλο με τον ΠΑΟΚ»


Την επιθυμία του να σηκώσει κούπα με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λεονάρντο, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά», τονίζοντας ότι στις αρχές του επόμενο μήνα θα είναι έτοιμος για… δράση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα και κάποιους φίλους στον ΠΑΟΚ. Μου προσέφεραν μία ευκαιρία και συναντώ μεγάλη ποιότητα στον ΠΑΟΚ».

Για τις προσδοκίες του:
«Ήρθα εδώ με τις προσδοκίες ότι θα κάνω μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν είμαι τυχερός που δε θα μπορέσω να παίξω στο Europa League. Φυσικά πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ θα μπορέσω να πάρω και έναν τίτλο».

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ:
«Δεν ξέρω τι έγινε με τον Ολυμπιακό. Ίσως δε με ήθελε. Τώρα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και μου αρέσει πολύ αυτό. Με τον Ολυμπιακό τελείωσα. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο στην καριέρα μου εδώ. Το κίνητρο δεν είναι το οικονομικό. Ήρθα εδώ, αισθάνομαι όμορφα και δεν έχει σημασία αν στον Ολυμπιακό έπαιρνα περισσότερα χρήματα και στον Ολυμπιακό λιγότερα».

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία:
«Τα χαρακτηριστικά μου είναι πιο πολύ αμυντικά. Έχω μιλήσει με τον προπονητή και έχουμε πει ότι για να προσαρμοστώ είναι να παίζω πιο αμυντικά».

Για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για την ετοιμότητά του:
«Πιστεύω το μάξιμουμ είναι 15-20 ημέρες».

Για τη γνώμη που έχει για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς:
«Αυτό που έχω δει είναι ότι γουστάρουν πολύ την ομάδα. Σου δίνουν ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσεις να παίζεις.

Πάνε Κρήτη Λαζάρ-Σπαντάσιο

Μόνο με τρεις απουσίες θα ταξιδέψει τελικά στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ, για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε με ευχαρίστηση τον Κοστίν Λαζάρ να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική, όπως και τους Βιεϊρίνια, Φωτάκη, Κοντρέρας, Παπάζογλου και Ίβιτς, οι οποίοι είχαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αθανασιάδη και Τσιρίλο, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν θεραπεία, αλλά και τον Γκαρσία, αφού είναι τιμωρημένος.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, ο προπονητής των Θεσσαλονικέων ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, συμπεριλαμβάνοντας τον Σπαντάσιο, αλλά και τον νεαρό Παναγιωτούδη.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μπόλονι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Λίνο, Κοντρέρας, Ετο, Ιβιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σπαντάσιο, Σναουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου