Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αrrivederci... Σαβίνι


Κλείνει το κεφάλαιο «Σαβίνι» για τον ΠΑΟΚ, με τον Ιταλό μπακ μετά από δυο χρόνια να αποχωρεί και τον «Δικέφαλο» να γλιτώνει το βαρύ συμβόλαιό του (330.000 ευρώ). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λαζάρ, ο οποίος ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη στην Τούμπα. Εκτός ο Τσιρίλο. Ποια τα πλάνα του Μπόλονι.

Τέλος ο Σαβίνι

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Μίρκο Σαβίνι. Ο 32χρονος μπακ συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα σήμερα το απόγευμα, συμφώνησε για το ύψος της αποζημίωσής του και μετά αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Στα δυο χρόνια παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς πήρε χρόνο συμμετοχής σε 30 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να προσφέρει τα αναμενόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ιταλού θα ‘ναι ομάδα της Serie B.

Αμφίβολος ο Λαζάρ

Ένα χτύπημα στην ποδοκνημική από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Καρπάτι ήταν ο λόγος που ο Κοστίν Λαζάρ δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Εν τούτοις ο Λάζλο Μπόλονι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και είναι εκείνος που θα κρίνει αν και πόσο θα παίξει. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κοντρέρας και Πάμπλο Γκαρσία, όπως επίσης και των ανέτοιμων Τσιρίλο-Ίβιτς.

Η 20μελής αποστολή του «Δικεφάλου»: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Κουρδάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος Β., Σαλπιγγίδης, Στάμου, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Έτο, Λίνο, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Μία αλλαγή

Μια αλλαγή σε σχέση με την Καρπάτι θα έχει η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Σαλπιγγίδη να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Γεωργιάδη να κάθεται στον πάγκο. Σε διάταξη 4-2-3-1 τερματοφύλακας θα είναι ο Κρέσιτς, στην άμυνα αριστερά ο Λίνο, δεξιά ο Έτο, στο κέντρο ο Μαλεζάς με τον Μπαλάφα, αμυντικά χαφ oi Αρίας και Λαζάρ (αν είναι ετοιμοπόλεμος), επιτελικός μέσος ο Φωτάκης, αριστερό χαφ τον Βιεϊρίνια, δεξία ο Σαλπιγγίδης και στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου