Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορεί…

Σε κάθε μέτρια εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αντιστοιχεί ένα σούπερ γκολ-τρίποντο από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να φανταστεί τον «Δικέφαλο» χωρίς τον Πορτογάλο; Αν υπάρχει ας κάνει ένα βήμα μπροστά. Κανείς; Σωστά το φανταστήκαμε.

Κάθε φορά που παίρνει την μπάλα περιμένεις το κάτι παραπάνω. Ακόμη και στην κακή του μέρα. Τέτοιος παίκτης είναι. Μπορεί με μια κίνηση να φέρει τα πάνω-κάτω. Από το πουθενά. Σήμερα απέναντι στην Ξάνθη ήταν ορεξάτος, ιδιαίτερα στην αρχή και δεν άφησε την πίεση να δεθεί σαν θηλιά γύρω από τον λαιμό του ΠΑΟΚ.

Νωρίς-νωρίς στο 6’ λεπτό, με μια από τις γνωστές του ατομικές ενέργειες, απέφυγε όσους αντιπάλους χρειάστηκε, βρήκε χώρο, «τράβηξε σκανδάλη» και «πυροβόλησε» από το ύψος της περιοχής.

Πέτυχε και δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο βοηθός μάλλον κακώς δεν το μέτρησε αφού παρότι νωρίτερα υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Αθανασιάδη, ο τελευταίος καλύπτεται.

Όπως και να ΄χει, υπόκλιση σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος όλο ακούγεται για ομάδες του εξωτερικού (και του εσωτερικού) ωστόσο όλο εδώ μένει. Ίσως και να ‘ναι γραφτό του. Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου