Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Λάζλο Μπόλονι «Κι ένας να έρθει, χαρούμενος θα είμαι»

Mόνο τα θετικά κρατά ο Λάζλο Μπόλονι από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην νίκη (1-0) επί της Ξάνθης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος («προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο», η χαρακτηριστική ατάκα του), ενώ αναγνώρισε τις δυσκολίες στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του «Δικεφάλου».

«Είχα μιλήσει για δύο παίκτες, τώρα αν έρθει ένας θα είμαι χαρούμενος. Θα προσευχηθώ γι’ αυτό», το σπαρταριστό σχόλιο του Ρουμάνου τεχνικού.


Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, μια και τελειώσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν χάσαμε στην Ουκρανία και μετά από δύο - τρεις μέρες στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, κερδίσαμε. Παρ’ όλο που δεν είμαι ικανοποιημένος αισθάνομαι χαρούμενος γιατί είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί στην πρεμιέρα. Θέλω να δω το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Σίγουρα θα πιέσω την ομάδα μου να παίξει καλύτερα και θα ασχοληθώ και με το άδειο κομμάτι», είπε αρχικά.

Για τις φάσεις που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Είχαν ευκαιρίες οι παίκτες της Ξάνθης γιατί είναι καλοί παίκτες κι εκείνοι. Η Ξάνθη ήταν απελευθερωμένοι από τις ευθύνες κι αυτοί ήταν κάποιοι από τους λόγους που μας πίεσαν κι έκαναν ευκαιρίες».

Για το ότι προτίμησε να κάνει προς το τέλος αλλαγές: «Σε αυτό δεν πρέπει να σας δώσω την απάντηση».

Για το επιθετικό σύστημα του ΠΑΟΚ: «Καταρχάς μου αρέσει να παίζουμε πιο επιθετικά. Κατά δεύτερον ο Σαλπιγγίδης προέρχεται από τραυματισμό κι ήθελα να τον βάλω σε ρυθμό αγώνα εν όψει των υποχρεώσεών του με την Εθνική. Σήμερα έκανε μια καλή προπόνηση».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν είναι ένα προσωπικό πλάνο. Είναι ένα μαζί με τη διοίκηση και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Μέχρι τώρα δεν κάναμε μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όμως εσείς ξέρετε καλύτερα την κατάσταση κι από εμένα. Γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να φέρουμε ποδοσφαιριστές. Και χθες και σήμερα μιλούσα με τους διοικούντες για παίκτες. Αυτήν τη στιγμή έχουμε πέντε επιθετικούς. Ξέρουμε ότι δεν είναι αρκετοί. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε λύση ή όχι. Μιλήσαμε ακόμα για άλλες θέσεις, στις οποίες έχουμε μόνο έναν ποδοσφαιριστή. Μαζί προσπαθούμε να βρούμε τη λύση, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι εύκολη. Είχα μιλήσει για δύο παίκτες, τώρα αν έρθει ένας θα είμαι χαρούμενος. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να φέρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Γι΄ αυτό το λόγο αύριο που θα πάω στην πατρίδα μου, θα δω τη γυναίκα μου και μετά θα πάω στην εκκλησία για να προσευχηθώ λίγο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Χρειαζόμαστε να επιστρέψουν οι τραυματίες, τούς χρειαζόμαστε. Ακόμα κι οι Αθανασιάδης και Γεωργιάδης έπαιξαν με προβλήματα σήμερα. Δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερη δουλειά στη φυσική κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην κατοχή της μπάλας. Δεν μπορούμε να το διδάξουμε εύκολα. Πάντως κι εγώ θέλω να δουλέψω με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Ο Λάζαρ είχε έναν τραυματισμό, επέστρεψε, έπαθε έναν άλλον και τώρα πρέπει να πάει στην Εθνική. Εκεί είναι αδύνατο να δουλέψει στη φυσική κατάσταση. Ο Κοντρέρας κι ο Σαλπιγγίδης πάλι δεν μπόρεσαν να δουλέψουν στη φυσική κατάσταση, μια και τώρα πάλι φεύγουν για παιχνίδια με τις Εθνικές».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος με 13 αντί για 16 ομάδες: «Η ομοσπονδία… κοιμήθηκε λίγο. Ακολούθησαν ένα βαλκανικό σύστημα του σιγά, σιγά. Η ΟΥΕΦΑ πήρε μια πολύ αυστηρή απόφαση και με αυτό υποχρέωσε και τη δική μας ομοσπονδία. Καλύτερα, πάντως, να παίρνει τη σωστή απόφαση αργοπορημένα, παρά καθόλου».

Για τη συμπεριφορά των οπαδών και τη διακοπή στο ματς: «Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι θα υπάρχει ένα όριο. Λίγα χρόνια πριν ακούγαμε να κάνουν ήχους πιθήκων για μαύρους ποδοσφαιριστές. Αυτό τέλειωσε κι είναι καλό πράγμα. Όλοι μας πρέπει να κατανοούμε τις αποφάσεις της ομοσπονδίας, αλλά κι εκείνοι με τη σειρά τους πρέπει να δίνουν καλά παραδείγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου