Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μαλεζάς: «Θέλουμε χρόνο»

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Στέλιος Μαλεζάς, μιλώντας μετά το 1-0 επί της Ξάνθης, αφού ναι μεν ο «Δικέφαλος» πήρε τη νίκη, αλλά έδειξε πως έχει να βελτιώσει αρκετά στο παιχνίδι του.

«Έχουμε έναν καινούριο προπονητή και είμαστε στο ξεκίνημα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δείξουμε για δείξουμε καλύτερο πρόσωπο», ανέφερε ο 24χρονος στόπερ.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην πρεμιέρα. Ευτυχώς ο Γιώργος (Φωτάκης) προνόησε, διάβασε τη φάση και έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή χαρίζοντάς μας τη νίκη. Ο σημερινός αγώνας ήταν πιο δύσκολος από εκείνον με την Καρπάτι. Δεν είχαμε τις δυνάμεις που έπρεπε και πάντα μία επιτυχία παίζει αποπροσανατολιστικό ρόλο, το μυαλό ξεφεύγει. Εμείς προσπαθήσαμε να μην παρασυρθούμε. Επιπλέον η Ξάνθη ήταν πολύ καλή σήμερα. Είναι δύσκολο να κριθεί η ομάδα από τώρα. Έχουμε έναν καινούριο προπονητή και είμαστε στο ξεκίνημα. Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε χρόνο για να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο», δήλωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου