Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αυτό άξιζε, αυτό πήρε…

Ευχάριστη παρένθεση αποδείχτηκε για τον ΠΑΟΚ η εμφάνιση και η πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου επί της Καλλιθέας την περασμένη Πέμπτη. Κι αυτό γιατί στο χθεσινό παιχνίδι του με την Ξάνθη υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ήττα με 1-0, συνέπεια της νέας κακής εμφάνισής του. Τα αρνητικά σημάδια στην απόδοση του “Δικέφαλου” είχαν φανεί ήδη πριν από δύο εβδομάδες στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έγιναν ακόμη πιο έντονα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και παρουσιάστηκαν με την ίδια ένταση και στο χθεσινό ματς.
Για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν οι παίκτες του Δώνη “ξέχασαν” να μπουν στο γήπεδο. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς την ανυπαρξία τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ήταν ουσιαστικά θεατής (!) του αγώνα; Οι γηπεδούχοι λες κι έπαιζαν με βαρίδια στα πόδια τους (δεν μπορούν να βγάλουν δύο 90λεπτά σε διάστημα τεσσάρων ημερών, και μάλιστα μέσα στην έδρα τους;), απέναντι σε μια ασφαλώς πιο “φρέσκια” Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα με διάθεση να βγουν μπροστά και να απειλήσουν την εστία του Γλύκου, κι όχι να κλειστούν γύρω από την περιοχή τους, κυνηγώντας αποκλειστικά και μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Έκλεισαν, μάλιστα, με ιδανικό τρόπο το πρώτο ημίχρονο, όταν στις καθυστερήσεις άνοιξαν το σκορ χάρη στο πλασέ του Ονουάτσι.
Το κλίμα βάρυνε ακόμη περισσότερο για τους γηπεδούχους, που δεν μπόρεσαν να βρουν έναν στοιχειωδώς καλό ρυθμό με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Η είσοδος των Λίνο και Γκαρσία, αλλά, κυρίως, η μαζική οπισθοχώρηση της Ξάνθης, βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να κλείσει τον αντίπαλό του στο μισό γήπεδο. Ωστόσο, η κατοχή της μπάλας αποδείχτηκε ανούσια, αφού οι παίκτες του “Δικέφαλου” δεν είχαν τη φαντασία στο παιχνίδι τους, προκειμένου να βρουν τρόπους για να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Ξάνθης. Το αποτέλεσμα ήταν ο αγώνας να ολοκληρωθεί κι ο ΠΑΟΚ να έχει καταγράψει ουσιαστικά μόλις μια “καθαρή” ευκαιρία για να σκοράρει, όταν έξι λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο Λοντίγκιν έδιωξε σωτήρια για την εστία του την κεφαλιά του Φωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου