Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα...»

Πάνω από 12.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και χθες στην παγωμένη Τούμπα, συμπαραστάθηκαν όσο μπορούσαν στην ομάδα, αλλά προς το τέλος δεν άντεξε την κακή εμφάνιση του Δικεφάλου και ξέσπασε σε συνθήματα. Οι αποδοκιμασίες, συνεχίστηκαν και έξω από τ’ αποδυτήρια.
Σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, ο κόσμος του ΠΑΟΚ φώναζε υπέρ της ομάδας και μάλιστα ακόμα και όταν ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι πέτυχε το γκολ της Ξάνθης, αμέσως όλο το γήπεδο φώναζε “ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ” για να συμπαρασταθεί στους παίκτες.
Κάτι ανάλογο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ισοφάρισε ποτέ, ούτε ανέτρεψε το 0-1 από το πρώτο ημίχρονο. Περίπου στο 87’ ακούστηκε για πρώτη φορά το σύνθημα “βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα και όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρ…”, σύνθημα που επαναλήφθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, αλλά ακούστηκε και όταν οι παίκτες κατευθυνόταν στη φυσούνα που οδηγεί στ’ αποδυτήρια. Ωστόσο, αποδοκιμασίες υπήρχαν και έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Μία μικρή μερίδα οπαδών του Δικέφαλου περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους έκανε αρκετά παράπονα για την ήττα από την Ξάνθη. Η κατάσταση δεν ξέφυγε, ούτε παρεκτράπηκε κανείς, απλά ο κόσμος ζητούσε από τους παίκτες μεμονωμένα να τους πει τι φταίει και μία ομάδα που “πετούσε” την προηγούμενη Πέμπτη, χθες δεν βλεπόταν μέσα στο γήπεδο. “Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παίρνουν 400 ευρώ και εσείς εκατομμύρια" ήταν επίσης, μία από τις φράσεις που ακούστηκαν προς τους παίκτες του Γιώργου Δώνη.
Παράπονα άκουσε και ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκέρμαν Τσιστικόφ και κάποιος μάλιστα του φώναξε ειρωνικά “φέρε τώρα τον Σουβόροφ…”, όταν ο Τσιστιάκοφ συνόδεψε τον Ρομπέρτο Κάρλος στο αυτοκίνητο για ν’ αποχωρήσει από το γήπεδο. Στο μεταξύ, πρώτος έφυγε από το γήπεδο ο Πάμπλο Γκαρσία, που ήταν εμφανώς σκασμένος και στενοχωρημένος, αλλά όταν πήγε προς το αυτοκίνητο του χειροκροτήθηκε και λίγο αργότερα αποχώρησε ο Λίνο. Οι υπόλοιποι παίκτες έφυγαν αρκετή ώρα αργότερα, ενώ είναι χαρακτηριστικό, ότι κανείς δεν έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου