Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σοκ με Σταφυλίδη!

Σε ένα ακόμα παιχνίδι του ΠΑΟΚ υπήρξε παίκτης που τραυματίστηκε. Αυτήν τη φορά ο άτυχος ήταν ο Κώστας Σταφυλίδης που χτύπησε στο χέρι σε μία φάση στην οποία είχε γερή κόντρα με τον Κώστα Φλίσκα. Ο παίκτης της Ξάνθης μάλιστα αποχώρησε υποβασταζόμενος (και κούτσαινε μετά το ματς πηγαίνοντας στο λεωφορείο της ομάδας του), ενώ ο Σταφυλίδης αποχώρησε από το ματς λίγα λεπτά αργότερα (στο 63’ με τον Λίνο να παίρνει τη θέση του).

Ο νεαρός αριστερός μπακ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς από την αρχή εκφράζονταν φόβοι ότι έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού του χεριού, το οποίο μάλιστα αμέσως στη φάση που τραυματίστηκε έδεσε και είχε δεμένο και μετά τον αγώνα.
Τελικά, τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τους φόβους του ιατρικού τιμ. Ο Σταφυλίδης έχει υποστεί σπειροειδές κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από 4 έως 6 εβδομάδες.
Θυμίζουμε ότι τραυματίας παραμένει ο Γεωργιάδης, ενώ και ο Κίτσιου θα απουσιάσει δύο με τρεις εβδομάδες λόγω της θλάσης που υπέστη στον δικέφαλο μηριαίο στον αγώνα με την Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου