Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Πως το +6 από τον 3ο έγινε -2 και την 2η θέση

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά να συμβούν. Πολύ εύκολα έρχονται τα “πάνω – κάτω” και αυτό αποδείχθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Γενάρης αποδείχθηκε πραγματικά “μαύρος” για τον ΠΑΟΚ, καθώς από τις απώλειες βαθμών που είχε στα παιχνίδια πρωταθλήματος που έγιναν αυτόν τον μήνα, έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Και μάλιστα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και κυρίως τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης, βρίσκεται μείον δύο βαθμούς από τους Αρκάδες. Ο ΠΑΟΚ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, βρισκόταν στη 2η θέση, ενώ με την νίκη που σημείωσε την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου επί του Πανθρακικού (με 1-4 στην Κομοτηνή) είχε αυξήσει τη διαφορά από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης στους 6 βαθμούς. Ολοι περίμεναν πως αυτή η διαφορά θα αυξηθεί, όμως συνέβη το εντελώς αντίθετο. Ο ΠΑΟΚ με την ήττα του στην Τρίπολη, την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και την χθεσινή του αποτυχία, έπεσε στην τρίτη θέση και έδωσε την δυνατότητα στον αναγεννημένο Αστέρα Τρίπολης να τον ξεπεράσει. Αυτός ο Γενάρης ήταν πραγματικά μαύρος για τον ΠΑΟΚ. Μοναδική εξαίρεση, αποτέλεσε η εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης και η πρόκριση στους “8” του κυπέλλου.
ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ!
Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έκανε ρεκόρ στα λάθη (62) για φέτος σε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά και ρεκόρ στις πάσες (218)!  Ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει με θετικό τρόπο την κατοχή μπάλας που είχε (64% έναντι 36% της Ξάνθης) καθώς μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες από τον Δικέφαλο (11 έναντι 9)! Αυτό γίνεται για 2η φορά φέτος, καθώς περισσότερες τελικές προσπάθειες είχε και ο Ολυμπιακός (11-6) στο 1-1 (24/11/2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου