Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ελπίδες για Σαλπιγγίδη

Το απόγευμα στις 17:00 επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό και όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον Σαλπιγγίδη. Εφόσον ο διεθνής επιθετικός μπει στο πρόγραμμα και αυξήσει ρυθμούς τις επόμενες ημέρες, έχει ελπίδες για να συμμετέχει στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη. Ελπίδες υπάρχουν και για τον Ματέους, αλλά είναι περισσότερο περιορισμένες σε σύγκριση με τον Σάλπι, ενώ ο Γκαρσία δεν προλαβαίνει. Ο Γιώργος Δώνης θα ζητήσει από τους παίκτες του να παραμείνουν προσηλωμένοι στην προσπάθεια και να αφοσιωθούν πλήρως στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί. Ο ΠΑΟΚ θέλει ξεκάθαρα τη νίκη.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν τα έργα στην Τούμπα κυρίως για την τοποθέτηση του προστατευτικού διχτύου στη θύρα 4. Ακόμη αναμένεται να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για να λειτουργήσει η μπουτίκ το αργότερο μέχρι την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου