Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Οι διευκρινίσεις Δώνη περί... κριτικής!

Πέρασαν στα "ψιλά" οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Δώνης πριν τον αγώνα με την Ξάνθη θέλοντας να δώσει εξήγηση στην περίφημη δήλωση περί... πτυχίων προπονητικής. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης παραποιήθηκαν. Διαβάστε τι ακριβώς είπε για το θέμα που δημιουργήθηκε:


«Κοιτάξτε να δείτε, το θέμα είναι πάρα πολύ βασικό όταν θέλεις να παρουσιάσεις κάτι να το παρουσιάσεις αληθινά κι όχι να θέλεις να παραποιήσεις κάτι απλώς για να υπάρχει κάτι αρνητικό γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε μάθει πως αυτό που πουλάει είναι η αρνητική είδηση κι αυτό που θα είναι λίγο . πώς να το πούμε, θα είναι λίγο 'πικάντικο' προς τα έξω. Εγώ έκανα τη χάρη σε κάποιους λόγω της σχέσης που έχω να βγω στο διαδικτυακό αυτό κανάλι, οι οποίοι ήταν πολύ ασεβείς και πολύ αγενείς απέναντί μου με τις ερωτήσεις που έκαναν. Απάντησα πάνω σ' αυτές τις ερωτήσεις, αυτό που θέλω να διευκρινίσω απλώς στον κόσμο τον δικό μας είναι ότι ουδέποτε είπα εγώ ότι κάποιος για να κάνει κριτική πρέπει να έχει δίπλωμα προπονητή. Θα ήταν πάρα πολύ γελοίο να πω κάτι τέτοιο και μπορεί να τ' ακούσει κάποιος σε βίντεο αυτό το πράγμα. Αυτό που είπα εγώ κι αυτό που συνεχίζω να λέω είναι πως ο καθένας έχει δικαίωμα στην κριτική, δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος δίπλωμα για να κάνει κριτική. Εμείς και αυτούς που αυτή τη στιγμή στηρίζουν την ομάδα και λένε θετικά σχόλια γι' αυτήν και αυτούς που κάνουν αρνητικά σχόλια για την ομάδα και μπορεί να είναι απογοητευμένοι από κάποια πράγματα εμείς τους θέλουμε, γιατί αυτό είναι υγεία και μ' αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει για να γίνει πιο μεγάλη και πιο δυνατή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου