Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

"Το 1ο γκολ στον γιο που περιμένω!"

Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε προχθές ο Μπερτράν Ρομπέρ. Και έφθασε τα δύο συνολικά μετά και το γκολ που είχε πετύχει εναντίον της Μπνέι Γιεχούντα στην Τούμπα. Αναγεννημένος δηλώνει ο Ρομπέρ στα ΣΠΟΡ στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε. Και είναι έτοιμος για να προσφέρει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Τον ρωτήσαμε για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και ο Ρομπέρ δήλωσε με νόημα: “Πράγματι είναι το πρώτο μου γκολ στην Λίγκα με τον ΠΑΟΚ μετά από 15 αγωνιστικές. Βέβαια είχα πετύχει και γκολ στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πέρυσι δεν έπαιζα, είναι πολύ καλό για εμένα, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και για αυτό προσπαθώ περισσότερο”.
-    Πού θα ήθελες να αφιερώσεις αυτό το πρώτο σου γκολ στο πρωτάθλημα;
-    “Ασφαλώς και το αφιερώνω στους φιλάθλους που ήρθαν στην Ξάνθη μαζικά, μας συμπαραστάθηκαν, μας ώθησαν για να φθάσουμε στη νίκη. Θέλω όμως να το αφιερώσω και στην σύντροφό μου, η οποία σε ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Το 1ο γκολ λοιπόν στο πρωτάθλημα είναι για τον γιο που περιμένω”.

-    Πώς αισθάνεσαι στον ΠΑΟΚ από την αρχή της περιόδου;
-    “Αναγεννημένος. Με μία λέξη περιγράφω αυτό που αισθάνομαι. Είμαστε μία νέα ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά, αρκεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω πως έχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Και αυτό που ακολουθεί είναι σημαντικό όχι επειδή παίζουμε με τον Άρη και θεωρείται ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά γιατί θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Δεν κοιτάζουμε μακροπρόθεσμα, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Μέχρι τώρα, αν εξαιρέσουμε την ήττα από τον Ατρόμητο, έχουμε δείξει καλά στοιχεία στα υπόλοιπα παιχνίδια. Κοιτάμε το επόμενο”.

-    Σε βοήθησε ο προπονητής σου;
-    “Ο προπονητής μου, μου έδειξε σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει όμως να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο, να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται. Μπορώ να προσφέρω περισσότερα”.

Ο πανηγυρισμός
για το γκολ
με τον Μαλιαρίτση


Ο Ρομπέρ αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε με όμορφη προσπάθεια, έτρεξε προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ και αγκάλιασε τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλιαρίτση. Τον ρωτήσαμε εάν του είχε πει κάτι πριν από τον αγώνα ο συνεργάτης του Δώνη και ο Ρομπέρ απάντησε: “Όχι δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, για το αν θα πετύχω γκολ. Απλά ο κ. Μαλιαρίτσης είναι μέσα στο τιμ και όλοι οι συνεργάτες του προπονητή μας, βρίσκονται κοντά μας. Η ενίσχυση και η συμπαράσταση που μας προσφέρουν, αποδεικνύουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει”.

Μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να έρθουν μαζικά στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή έστειλε ο Ρομπέρ μέσω των ΣΠΟΡ. Μάλιστα τόνισε: “Θέλουμε να έρθουν οι φίλαθλοί μας στην Τούμπα, να γεμίσουν το γήπεδο και να μας συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να είμαστε, για να φθάσουμε σε μία ακόμη νίκη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου