Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία»

Ο Λίαμ Λόρενς, έστω και αν δεν βρήκε δίχτυα στο χθεσινό παιχνίδι, είχε ουσιαστική συμβολή στη νίκη της ομάδας του επί της Ξάνθης με το ευρύ 3-0. Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός ήταν άξιος συμπαραστάτης του Στέφανου Αθανασιάδη στη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας διαδρόμους προς την εστία του Βιβιανί και σε άλλους συμπαίκτες του.
«Όταν πετυχαίνεις δύο γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων, τότε η προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης γίνεται πιο εύκολη» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής. Και πρόσθεσε: «Φεύγουμε από την Ξάνθη με πολύ καλές εντυπώσεις από το παιχνίδι. Οι νίκες δεν δίνουν μόνο βαθμούς, αλλά βοηθούν στην εδραίωση της καλής ψυχολογίας για την ομάδα μας. Μας βοηθούν να ισορροπούμε ως ομάδα και να προετοιμαστούμε με ακόμη πιο μεγάλη διάθεση για το επόμενο παιχνίδι».
Αν και …φρέσκος στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Λόρενς έχει φροντίσει να μάθει για τις ιδιαιτερότητες του επόμενου αγώνα για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και η ομάδα του θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Άρη. «Ξέρω ότι πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης. Σε κάθε περίπτωση, για εμάς είναι ένα ακόμη παιχνίδι, στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Μόνος του ψηλά στην κερκίδα, δίπλα στα δημοσιογραφικά θεωρεία, παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του ΠΑΟΚ αγωνιούσε πριν την έναρξη του αγώνα για την έκβαση του, ωστόσο μετά τα λήξη του ματς ήταν εμφανώς ικανοποιημένος για την αίσια κατάληξη για την ομάδα του. Στο τέλος αποχώρησε από το γήπεδο, όπου τον περίμεναν οι γονείς του.
«ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» Ο ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, βρέθηκε χθες στα Πηγάδια και παρακολούθησε από κοντά τον ΠΑΟΚ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Πάντως, μετά το 60΄ αποχώρησε από το γήπεδο, θεωρώντας ότι είχε μαζέψει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν στο παιχνίδι του Δικέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου