Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Λάζαρ δεν ξέχασε την υπόσχεση που έδωσε

Το παιχνίδι στην Ξάνθη είχε τελειώσει κι ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα είχε διαμορφώσει με προσωπική ενέργεια το τελικό 3-0, δεν ξέχασε την υπόσχεση που είδε δώσει πριν από την έναρξη του αγώνα. Ετσι, ο Ρουμάνος μέσος, πριν κατευθυνθεί στα αποδυτήρια, πλησίασε έναν φίλαθλο της τοπικής ομάδας που παρακολούθησε το παιχνίδι από το αναπηρικό του καροτσάκι και του δώρισε τη φανέλα του, δίνοντάς του ξεχωριστή ικανοποίηση.

Γίνεσαι
προληπτικός
με το ζόρι


Είναι να μην πιστεύεις στις συμπτώσεις μετά από αυτά που συμβαίνουν; Για έβδομη φορά στην ιστορία του έδωσε ο ΠΑΟΚ αγώνα πρωταθλήματος ανήμερα της 22ης Σεπτεμβρίου και βγήκε και πάλι νικητής, όπως ακριβώς συνέβη και τις προηγούμενες αντίστοιχες έξι φορές. Μάλιστα, από τις συνολικά επτά νίκες της συγκεκριμένης ημερομηνίας, οι τέσσερις έχουν σημειωθεί μακριά από την Τούμπα.

“Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ από μία χώρα σε μία άλλη είναι πολύ πιο σκληρή από ό,τι νόμιζα” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Λίαμ Λόρενς σε συνέντευξη του στην ιρλανδική έκδοση της Sun. Kαι πρόσθεσε: “Τρεις ημέρες πέρασα με την αποσυσκευασία των προσωπικών μου αντικειμένων. Είμαι ακόμα στην αναμονή για τα έπιπλα. Αλλά μου έχουν πει ότι έτσι γίνεται στην Ελλάδα (…). Η πόλη είναι όμορφη, είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζήσεις. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και πολύ φιλόξενοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, πολύ μεγαλύτερος από ό,τι περίμενα”.

Ο Ιρλανδός δεν εγκαταλείπει την σκέψη ο Τραπατόνι να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την Εθνική Ιρλανδίας. “Ξέρω ότι είμαι πολύ μακριά και έξω από τα... μάτια του, αλλά ελπίζω να μην με ξεχάσει”.

Το προφητικό
σχόλιο
της Πέμπτης


Προφητικό το σχόλιο του Τάσου Σταμπουλή στη στήλη rotation της περασμένης Πέμπτης, το οποίο ανέφερε: “Ειπώθηκε και αυτό χθες μεταξύ σοβαρού κι αστείου στον ΠΑΟΚ, μετά την οργισμένη ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου κατά παικτών και προπονητή για την εμφάνιση που έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική στην Κέρκυρα: “Τα τελευταία χρόνια στην Ξάνθη “φαγώθηκαν” δύο προπονητές του ΠΑΟΚ, οι Παράσχος και Καραγεωργίου. Καιρός δεν είναι και ο ΠΑΟΚ να “φάει” έναν προπονητή της τοπικής ομάδας;”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου