Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Οι διαιτητές πληρώνονται για να κάνουν καλύτερη δουλειά»

Ο Λάσλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά από την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ δεν έκρυψε ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την απορία του για τις αποφάσεις των Ελλήνων διαιτητών.
Αναλυτικά τόνισε:
«Νομίζω ότι χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Και το χάσαμε εκεί γιατί παίξαμε χωρίς χαρακτήρα, προσωπικότητα και κίνητρο.
Νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχουμε μόνο τον Γκαρσία και τον Ίβιτς με καλή παρουσία στο πρώτο μέρος.
Γενικά στη ζωή όταν κάνεις κάτι χωρίς να βάλεις καρδιά, είναι δεδομένο ότι δε θα κάνεις καλά τη δουλειά σου και αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο.
Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και όταν το μυαλό σου και η καρδιά σου δεν είναι παρόντα δεν είσαι ο ίδιος παίκτης.
Λίγο πολύ, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και από την ΑΕΚ όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό καθώς και στις δύο περιπτώσεις κάναμε δύο μεγάλα δώρα στους αντιπάλους.
Αλλά όλα αυτά έγιναν επειδή η νοοτροπία μας δεν ήταν παρούσα στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο νεύρο αλλά το οξυγόνο είχε πάει ήδη με την πλευρά της ΑΕΚ…
Αυτή είναι λίγο έως πολύ η ιστορία του ματς. Δεν είδαμε τίποτα σπουδαίο και από τις δύο ομάδες.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ αλλά δεν είδαμε και τόσο καλό ποδόσφαιρο. Γενικότερα στη διάρκεια των πλέι οφ δεν έγιναν καλά ματς. Δεν υπήρχε θέαμα, ένταση και αντίθετα υπήρχαν πολύ νευρικότητα και κούραση».

Ο Μπόλονι ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να έχει κάνει αλλαγή τον Γκαρσία διότι υπήρχε ένταση με τον Βάργκας από το πρώτο ημίχρονο. Εκεί είπε:
«Ίσως έχετε δίκαιο ότι υπήρχε ένταση, αλλά εγώ δεν είχα αυτό στο μυαλό μου. Ο Γκαρσία είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας για την κατοχή της μπάλας. Με την κίτρινη που δέχθηκε ξέραμε ότι δε
θα έπαιζε στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Λάζαρ όμως είχε ένα κρύωμα και θέλαμε να παίξει έτοιμος στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο…
ΑΝ είδατε τα πάντα, τότε πείτε μου τι έγινε πριν από τη δεύτερη κίτρινη του Γκαρσία; Ξέρετε γιατί ήρθε; Πριν 10 δευτερόλεπτα είδατε τι έγινε;
Η δεύτερη κίτρινη ξεκίνησε από ένα πλάγιο της ΑΕΚ πουν εκτελέστηκε 15 μέτρα πιο μπροστά! Μπορώ να καταλάβω έναν παίκτη να κλέβει 1-2 μέτρα. Κάποιος μπορεί να κλέψει και 10 μέτρα αλλά αυτό παραπάει. Στα 15 μέτρα όμως είναι αλλαγή.
Ο 4ος διαιτητής ήταν δύο μέτρα μπροστά από τη φάση και ο διαιτητής ήταν στα 10 μέτρα, αλλά δεν έδωσαν τίποτα!
Ο Βάργκας από την πλευρά του έκανε καλά τη δουλειά του. Αλλά να τα πείτε όλα…
Γιατί δε μιλάμε για τη 2η κίτρινη του Φωτάκη; Δεν μπορώ να έχω σαφή άποψη γιατί ήμουν μακριά, αλλά είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και ξέρω αυτές τις φάσεις.
Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο δυνατοί και στην αυτοσυγκέντρωση και την  τακτική. Αλλά πολλές φορές κάποιες μικρές λεπτομέρειες κάνουν τις διαφορές.
Αυτές οι λεπτομέρειες ξεκίνησαν από ένα ματς στον Ατρόμητο…
Μπορεί να κάνουν κάποιες φορές οι παίκτες φάουλ για να σταματήσουν τον αντίπαλο.
Για τη φάση του Φωτάκη όμως μετά από πάνω από 30 χρόνια στο γήπεδο έχω την αίσθηση (παρότι μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έτσι διαισθάνομαι…) ότι ήταν θέατρο και ο Φωτάκης δεν ακούμπησε τον αντίπαλο. Ο διαιτητής πληρώνεται για να κάνει καλά τη δουλειά του, ήταν πολύ κοντά στη φάση, αλλά πρέπει να κάνει καλύτερα τη δουλειά του…
Επαναλαμβάνω πάντως ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο δυνατός…»
Σε ερώτηση για το αν οι διαιτητές έκοψαν τον ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία ματς με Παναθηναϊκό και με ΑΕΚ είπε:
«Αυτό που πιστεύω δεν είναι σημαντικό. Αυτό που είδατε και οι εμπειρίας που έχετε εσείς στης Ελλάδα μπορούν να πουν περισσότερα πράγματα… Εγώ στην Ελλάδα έχω μόνο εννέα μήνες…
Γενικότερα είμαι εκνευρισμένος την όλη διαδικασία.
Έχω νεύρα και κούραση, αλλά ας περιμένουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.
Με τις δύο αποβολές το τελευταίο ματς είναι πιο δύσκολο για μας.
Ωστόσο δεν θέλουμε να χάσουμε το παιχνίδι στην Τούμπα. Ζητάμε λοιπόν οι οπαδοί μας να έρθουν και να μας βοηθήσουν.
Μαζί τους μπορούμε να κλείσουμε θετικά (για το επίπεδό μας) την καλή δουλειά της φετινής σεζόν.
Δεν χάσαμε κάτι από το επίπεδό μας σε σχέση με πέρυσι και  κάναμε καλή διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.
Θα ήθελα να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος με μία ακόμη νίκη και να στείλω για διακοπές τους παίκτες μου μετά από μία δύσκολη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου