Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κορυφαίος ήταν ο Νιμανί...

Ο ΠΑΟΚ απώλεσε χθες κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και πέρα από την κάκιστη αντιμετώπιση από τη διαιτησία, πλήρωσε εν μέρει και την επιθετική του αφλογιστία, σκοράροντας 3 φορές σε 5 παιχνίδια.
Βεβαίως, σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι ήταν ακόμα πιο δύσκολο να γυρίσει το ματς μένοντας αρχικά με δέκα και μετά με εννιά παίκτες. Ο παίκτης που ξεχώρισε χθες ήταν ο Νιμανί. Ίσως ο ΠΑΟΚ πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την παραμονή του στην ομάδα.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΧΑΛΚΙΑΣ 5

Ενώ τα πήγαινε περίφημα στα παιχνίδια των πλέι οφ, από δικό του λάθος χθες ήρθε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ που “έκοψε” τα πόδια των συμπαικτών του. Χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ευθύνεται 100%.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 7

Αρκετά καλή η παρουσία του νεαρού, ειδικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Έκοψε πολλές επιθέσεις του ΠΑΟΚ από αριστερά, έκλεινε σωστά τον Κάρλος και είχε ουσία στο παιχνίδι του. Υστέρησε όμως πολύ στις σέντρες.

ΛΙΝΟ 6

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φρεσκάδα, περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν απέφυγε κάποια εύκολα λάθη. Ανέβηκε ουσιαστικά μετά την αποβολή του Γκαρσία, αλλά οι τελικές του δεν ήταν αυτές που θα ήθελε.

ΜΑΛΕΖΑΣ 7

Ατομικά δεν έγινε κάτι στον χώρο ευθύνης του, ειδικά στις φάσεις των δύο γκολ, που να φέρει ευθύνη. Δεν έκανε λάθη, είχε σωστές επεμβάσεις, προωθούσε σχετικά καλά την μπάλα, ήταν σε μία κανονική του μέρα.

ΤΣΙΡΙΛΟ 7

Τα ίδια με τον Μαλεζά, ισχύουν πάνω κάτω και για τον Τσιρίλο. Ο Ιταλός είχε κερδισμένες μονομαχίες, ακόμα και λίγο έξω από την περιοχή, πήρε αρκετές κεφαλιές και γενικά στάθηκε καλά ως κεντρικός αμυντικός.

ΓΚΑΡΣΙΑ 6

Αν εξαιρέσει κανείς τα πολλά του νεύρα, βοήθησε στην κυκλοφορία, στις κόντρες, στα κλεψίματα. Ο εκνευρισμός που έβγαλε όμως και άρχισε από το πρώτο ημίχρονο, στοίχισε τελικά πολύ στην ομάδα με την αποβολή.

ΦΩΤΑΚΗΣ 6

Η δική του αποβολή είναι πέρα για πέρα άδικη, διότι δεν βρίσκει καν τον Λαγό στη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας. Στο πρώτο μέρος έκανε πολλά λάθη, έστω και αν κάλυψε χώρους, αλλά αυτά τα λάθη τον αδικούν.

ΙΒΙΤΣ 7

Η παρουσία του μπορεί να έδωσε ύψος στο κέντρο, αλλά βοήθησε και στην κυκλοφορία της μπάλας. Είχε βέβαια σκαμπανεβάσματα στην διάρκεια του ματς, ενώ έχασε και τη σπουδαία ευκαιρία για το 1-1 με την κεφαλιά.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 5

Παίζοντας στη φυσική του θέση στα δεξιά μάλλον απογοήτευσε με τις ενέργειες του. Έχανε πολύ εύκολα την μπάλα, δίνοντας ευκαιρίες ανασύνταξης στην ΑΕΚ, ενώ και επιθετικά δεν ολοκλήρωνε τις προσπάθειές του.

ΝΙΜΑΝΙ 8

Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Γάλλος. Ήταν φρέσκος, είχε φοβερή διάθεση και ενέργεια, έκανε τις δύο καλύτερες φάσεις του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπεσε λίγο η απόδοσή του, αλλά συνολικά ήταν καλός.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 5

Μάλλον θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα τα φετινά πλέι οφ. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έμεινε άσφαιρος, αλλά ότι σταδιακά έχασε την φρεσκάδα του, ενώ δεν του πήγαν και αρκετές φάσεις που βρισκόταν δίπλα στην μπάλα.

ΚΡΕΣΙΤΣ 7

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αγωνίστηκε μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν σχετικά σταθερός. Είχε δύο καλές αποκρούσεις όσο έπαιξε, ενώ δεν φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ του Λεονάρντο προς το τέλος του ματς.

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 5

Ο διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε τελικά ως αλλαγή, αλλά ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις του στους κοιλιακούς. Δεν πρόλαβε να κάνει κάτι ουσιαστικό, χωρίς όμως να του λείπει και η διάθεση όπως πάντα.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 5

Στο εικοσάλεπτο που αγωνίστηκε μαζί με τις καθυστερήσεις, δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Βέβαια στο διάστημα αυτό η ομάδα έμεινε και με 9 παίκτες, επομένως ως σέντερ φορ ήταν δύσκολο να φανεί, άσχετα αν ο ΠΑΟΚ έκανε επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου