Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Με σύνθεση ανάγκης απέναντι στον Ατρόμητο

Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (20.00) εντός έδρας παιχνίδι εναντίον του Ατρόμητου, στο οποίο θα επιδιώξει την κατάκτηση της νίκης, προκειμένου να ελπίζει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην ειδική βαθμολογία.
Πριν το χθεσινό παιχνίδι ο Λάσλο Μπόλονι γνώριζε ότι δεν επρόκειτο να έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τους Τσιρίλο και Ίβιτς, που είχαν ήδη συμπληρώσει κάρτες. Ο Ρουμάνος προπονητής πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Γκαρσία και Φωτάκη, που είδαν χθες την κόκκινη του Κουκουλάκη (ο Ουρουγουανός είχε ήδη συμπληρώσει επτά κάρτες μετά την πρώτη κίτρινη στο χθεσινό ματς).
Οι απουσίες, όμως, μπορεί να υπερβούν τις τέσσερις, αφού αρκετοί παίκτες δεν είναι απολύτως έτοιμοι να αγωνιστούν. Ειδικότερα, σήμερα θα υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τον Χαλκιά, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το χθεσινό ματς. Επιπλέον, ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του Λάζαρ, που χθες παρέμενε στον πάγκο εξαιτίας ενός κρυώματος που τον ταλαιπωρεί.
Σήμερα, επίσης, θα διαπιστωθεί εκ νέου η κατάσταση του Έτο, που δεν ακολούθησε καν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, όπως επίσης και του Σαλπιγγίδη, που έπαιξε χθες ως αλλαγή, χωρίς να έχει ξεπεράσει απολύτως τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Όπως και να έχει, το πρόβλημα για τον Μπόλονι, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, εστιάζεται κυρίως στη μεσαία γραμμή, και το οποίο θα μεγεθυνθεί, στην περίπτωση που ο Λάζαρ δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.
Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό ματς θα κάνουν σήμερα αποθεραπεία και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου