Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τέλος στο όνειρο για Τσάμπιονς Λιγκ, μάχη για τη 2η θέση

Ο ΠΑΟΚ χάνοντας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0 έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης της 1ης θέσης των φετινών πλέι οφ και έσβησε οριστικά το όνειρο για την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Παναθηναϊκός που κέρδισε με 0-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι διατήρησε την 1η θέση καθώς έφτασε στους 11 βαθμούς και πλέον στη δεύτερη θέση πέρασε η ΑΕΚ με 9 βαθμούς, η οποία μπορεί να ελπίζει στην 1η θέση αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχους τους πράσινους.
Ο ΠΑΟΚ αυτό που μπορεί να διεκδικήσει είναι μέχρι τη 2η θέση αλλά και αυτήν με προϋποθέσεις. Ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει τη 2η θέση αν κερδίσει τον Ατρόμητο στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική (απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Τσιρίλο, Ίβιτς, Γκαρσία και Φωτάκης) και η ΑΕΚ χάσει από τον Παναθηναϊκό (σε πιθανή ισοβαθμία με την Ένωση ο ΠΑΟΚ έχει χάσει το πλεονέκτημα καθώς είχε κερδίσει με 1-0 στην Τούμπα αλλά έχασε με 2-0 στο ΟΑΚΑ μέσα στα πλέι οφ).
Βεβαίως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει ακόμη και τελευταίος αν χάσει την τελευταία αγωνιστική από τον Ατρόμητο στην  Τούμπα…

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από πέντε αγώνες έχει ως εξής:
1.Παναθηναϊκός……11
2.ΑΕΚ………………9
3.ΠΑΟΚ……………7
4.Ατρόμητος………..5

Η τελευταία αγωνιστική των φετινών πλέι οφ θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και περιλαμβάνει τα εξής ματς:
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (20:00)
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου