Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Τώρα πάμε για τη 2η θέση»

Ο Θανάσης Παπάζογλου με δηλώσεις τόνισε ότι η νευρικότητα και η κούραση στοίχισαν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να κερδίσει το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο για να διεκδικήσει τη 2η θέση.
Αναλυτικά είπε: «Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και φαινόταν πως όποιος σκόραρε θα ήταν και ο νικητής. Το παλέψαμε δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τις ευκαιρίες που είχαμε και με την εξέλιξη να μείνουμε με εννιά παίκτες δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ».
Για το τι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε η νευρικότητα και η κούραση. Ηταν δύο παράγοντες που δε μας άφησαν να αντιδράσουμε μετά το γκολ. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δε σκοράραμε».
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: « Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν είμαστε αυτοί που πρέπει νομίζω θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου