Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στα υπόψη ο Σίλβα Κλέιτον και ο Βασιλείου

Στα 28 του χρόνια πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την αρχή της σεζόν. Η αναφορά γίνεται για τον Βραζιλιάνο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος είναι γνωστός και από τη θητεία του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πώς, όμως, “εμπλέκεται” το όνομα του Κλέιτον με τον ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι επιτελείς του “Δικέφαλου” έχουν κάνει διερευνητική συζήτηση με τον παίκτη και τον ατζέντη του για να διαπιστώσουν εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις να έρθει ο Κλέιτον το καλοκαίρι στην Τούμπα.
Οι συζητήσεις μόνο τυχαία δεν έγιναν. Είπαμε, ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά το βασικό είναι πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Συζητήσεις έχουν γίνει και με τους “πράσινους”, όμως, το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και οι κόντρες των μεγαλομετόχων του, επηρεάζει λογικά και την ψυχολογία των παικτών του. Ο Κλέιτον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αυτήν τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τα μέσα Μαίου, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.
Ο ΠΑΟΚ, πάντως, αξιολόγησε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σίλβα Κλέιτον, τα οποία ταιριάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα στοιχεία που αναζητούν οι επιτελείς του “Δικέφαλου” και ο Μπόλονι σε έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί πιο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ.
Το βασικό είναι πως έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και η προεργασία, ενώ για το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Μαίου.
Εφόσον ο Κλέιτον δε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παιανία και τη νέα αγωνιστική περίοδο, τότε υπάρχουν σοβαρές προοπτικές ο ΠΑΟΚ να κινηθεί δραστήρια για την απόκτησή του.
Και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τις ομάδες τους αξιολογούν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για ελεύθερους παίκτες, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους.
Ο Βασιλείου και οι επαφές με ΠΑΟΚ
Ένας από τους νεαρούς παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για τις ικανότητές του στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Στέλιος Βασιλείου. Ο 19χρονος άσος του Λεβαδειακού (φορά τη φανέλα με το Νο 11) βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες. Ο Βασιλείου χθες πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ (το 2ο του Λεβαδειακού), ενώ πρωταγωνίστησε σε αρκετές φάσεις του αγώνα. Οι πρώτες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Βασιλείου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, άρχισαν μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε στην Τούμπα. Ο νεαρός καλοβλέπει την προοπτική να αγωνιστεί στην Τούμπα, οι συζητήσεις έχουν γίνει και είναι σε προχωρημένο βαθμό, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχουν τα πλέι οφ και η τελική θέση που θα πάρει ο ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα.
Η διάθεση των μίνι  διαρκείας
Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να γίνει η διάθεση των μίνι εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ, καθώς και οι ανακοινώσεις της Λίγκας για τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων στα πλέι οφ. Με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, οι τιμές στα μίνι διαρκείας θα είναι μειωμένες (σε πολύ μικρό ποσοστό) σε σύγκριση με τα αντίστοιχα περσινά διαρκείας. Ο Βρύζας αναμένεται να μιλήσει σε συνέντευξη τύπου και να ζητήσει από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα καθώς στο δεκαπενθήμερο των πλέι οφ, θα κριθούν πολλά για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου