Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Χαρακίρι με τεσσάρα για τα πλέι οφ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χθες κυριολεκτικά αυτοκτόνησαν. Οχι μόνο γιατί ηττήθηκαν εκτός έδρας ύστερα από πέντε μήνες, ούτε γιατί δέχτηκαν τέσσερα γκολ από τον Λεβαδειακό. Αλλά διότι αρχίζουν τελικώς τα πλέι οφ μ’ ένα χάντικαπ 4 πόντων από τον Παναθηναϊκό και δυσκολεύουν πολύ την προσπάθεια για την πρωτιά στα πλέι οφ.
Το οξύμωρο ήταν ότι η επίθεση έβγαζε φωτιές, αλλά η άμυνα έμπαζε από παντού, την ώρα που και οι τρεις παίκτες που χρησιμοποίησε ως αλλαγή ο Μπόλονι τα πήγαν πολύ καλά.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΧΑΛΚΙΑΣ  5

Φέρει μερική ευθύνη στα τρία από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Λεβαδειακός. Στο πρώτο γιατί δεν μπλόκαρε την μπάλα, στο δεύτερο γιατί δέχτηκε το γκολ από τον Βασιλείου στην κλειστή του γωνία και στο τρίτο διότι άργησε πολύ να πέσει.

ΜΑΛΕΖΑΣ 5

Δεν ήταν σε καλή μέρα, με βάση τα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει. Στο πρώτο ημίχρονο έδιωξε αρκετές φορές αβίαστα την μπάλα, ενώ στο δεύτερο γκολ τον ντρίμπλαρε ο σκόρερ Βασιλείου. Στο πρώτο γκολ πάντως, έδιωξε πάνω στη γραμμή αλλά αυτό δεν έφτανε.

ΤΣΙΡΙΛΟ 5

Στα ίδια επίπεδα με τον Μαλεζά. Το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, γενικά δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη χθες και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στις φάσεις των τριών γκολ, αλλά και σε κάποιες ακόμα επιθέσεις των γηπεδούχων. Γενικά ο Ιταλός ήταν λίγο νευρικός.

ΛΙΝΟ 5

Ο Βραζιλιάνος είχε μεν διάθεση, αλλά αμυντικά εκτέθηκε αρκετές φορές, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε, ήταν πιο συγκεντρωμένος και προωθήθηκε αρκετές φορές, ενώ δεν πρόλαβε τον Ναπολεόνι στο τρίτο γκολ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 6

Ο νεαρός ακραίος μπακ στάθηκε σχετικά καλύτερα από τους υπόλοιπους της άμυνας. Είχε αρκετές κερδισμένες μονομαχίες στην πλευρά του, ενώ προωθήθηκε όσο έπρεπε βγάζοντας τις σέντρες που έπρεπε. Είχε κάποια προβλήματα με τον Πόποβιτς.

ΓΚΑΡΣΙΑ 6

Ηταν τυπικός στα καθήκοντά του. Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα, δεν έκανε όμως και λάθη. Στο δεύτερο μέρος είχε ένα εικοσάλεπτο που βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη, αλλά στη συνέχεια κουράστηκε και άρχισε να κάνει εύκολα λάθη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ 7

Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν ιδιαίτερα θετικός. Προσεκτικός, δεν υπέπεσε σε λάθη, ενώ και πάλι είχε ένα πολύ καλό σουτ που μπλόκαρε ο Στρατηλάτης. Προσπάθησε να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις και κράτησε όπως έπρεπε τη θέση του.

ΛΑΖΑΡ 8

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεχόταν τόσο εύκολα επικίνδυνες επιθέσεις, ήταν η απουσία του Ρουμάνου. Στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός, με την ασίστ στο 0-1 και πλήθος σωστών ενεργειών.

ΝΙΜΑΝΙ 7

Από τους διακριθέντες του χθεσινού ΠΑΟΚ. Μπορεί να έκανε και λάθη, μπορεί να είχε και ανολοκλήρωτες ενέργειες, αλλά ήταν συνέχεια μέσα στις φάσεις, έβγαλε πολλές σέντρες, έψαξε το γκολ και γενικά τον αισθάνθηκε η άμυνα του Λεβαδειακού.

ΦΩΤΑΚΗΣ  5

Επέστρεψε στην ενδεκάδα χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Σαν δεξί χαφ δε φάνηκε, δεν του βγήκαν τα σουτ και οι τελικές προσπάθειες που επιχείρησε, ενώ από ένα σημείο και μετά γύρισε δεξί μπακ και αναλώθηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  8

Σε ένα τέτοιο ματς που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε τέσσερα γκολ και ηττήθηκε, ο Κλάους μπορεί να πάρει τον τίτλο του κορυφαίου, γιατί αυτός τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Πέτυχε δύο γκολ και θα μπορούσε αν βάλει περισσότερα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  7

Στο ένα ημίχρονο που χρησιμοποιήθηκε από τον Μπόλονι, ήταν δραστήριος και μέσα σε αρκετές φάσεις. Από δική του σέντρα γίνεται το 2-3, ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε και αυτός να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

ΙΒΙΤΣ 7

Ο τρόπος που πέτυχε το 2-2 αποδεικνύει γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει πολλά από τον Σέρβο στα πλέι οφ. Ηταν γκολ κλάσης, για τον τρόπο που κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και σουτάρει, αλλά και γενικά για το πώς κινούταν στις φάσεις.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 7

Και η τρίτη αλλαγή του Ρουμάνου ήταν θετική, υπό την έννοια ότι βοήθησε πολύ να πιέσει ακόμα περισσότερο ο ΠΑΟΚ και να ανατρέψει προσωρινά το 2-1. Το τρίτο γκολ το “μοιράζεται” με τον Κλάους, αφού από δική του κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον σκόρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου