Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Μας στοίχισε πολύ η αδράνεια»

Απογοητευμένοι ήταν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι σ’ ένα ματς που κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ από 2-1 σε 2-3, ο αντίπαλος τους “πλήρωσε” με το ίδιο νόμισμα και τελικά τους κέρδισε με 4-3.
Ο νεαρός δεξιός μπακ Αλέξανδρος Αποστολόπουλος προσπάθησε στις δηλώσεις του να εξηγήσει τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μία ήττα που του στοίχισε τη μεγάλη αύξηση από τον πρώτο στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, Παναθηναϊκό: “Ηταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι μέχρι το τέλος του. Καταφέραμε μέχρι το 85΄ να κρατάμε τη νίκη στα χέρια μας, αλλά από κει και έπειτα αδρανήσαμε στην άμυνα και χάσαμε το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε, χάσαμε τη αυτοσυγκέντρωση μας, δεχτήκαμε δύο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι”.
“ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ”
Ο 20χρονος παίκτης ρωτήθηκε, με αφορμή το τέλος της κανονικής περιόδου, να πει την άποψη του για την πορεία του ΠΑΟΚ σ’ αυτές τις 30 αγωνιστικές: “Ηταν μία δύσκολη σεζόν σε όλα τα επίπεδα για τη Σούπερ Λίγκα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Βέβαια στην Τούμπα χάσαμε πολλούς βαθμούς και θα δουλέψουμε για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα”. Όσο για τα πλέι οφ που ακολουθούν τόνισε: “Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα για τα πλέι οφ και να βγούμε πρώτοι”.
ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΙ ΣΕ 90 ΛΕΠΤΑ
Παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ήταν απαρηγόρητοι και για έναν ακόμη λόγο. Από τα χθεσινά αποτελέσματα, μέσα σε 90 λεπτά, έχασαν ουσιαστικά δύο βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι που δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια να ξεπεράσουν τους “πράσινους” στην έξτρα διαδικασία αγώνων.
Πιο συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη των χθεσινών αγώνων ο Παναθηναϊκός είχε 3 πόντους, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος από 1 πόντο και η ΑΕΚ 0. Στα πλέι οφ όμως μετά την 30ή αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα έχει 4 πόντους, ενώ ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και ΑΕΚ από 0. Ακόμα και ισόπαλος να έμενε ο ΠΑΟΚ χθες στη Λιβαδειά, θα ξεκινούσε τουλάχιστον από τον 1 βαθμό, σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό. Ενώ τώρα, ακόμα και να τον κερδίσει στο πρώτο μεταξύ τους ματς, θα βρίσκεται πάλι έναν βαθμό πίσω του.
Με νίκη σφράγισε τα πλέι οφ η Κ17
Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Δράμα, κερδίζοντας τη Δόξα με 0-2 και βρίσκεται με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Άρη στην πρώτη θέση. Ουσιαστικά κλείδωσε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Τα γκολ πέτυχαν οι Κουλούρης (42’) και Σαββίδης (64’). Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κιόρτσης, Βασαΐτης, Τσελεπίδης (66’ Δουρμούσης), Καραμπάς, Σαββίδης Κυρ., Καρατζάογλου (66’ Κουτσομήτρος), Δημητριάδης (56’ Πόζογλου), Σαββίδης Γ. (46’ Τουμανίδης), Παπαδόπουλος, Καψάλης (38΄Κουλούρης).
Στο όριο της τιμωρίας και ο Κλάους Αθανασιάδης!
Μπορεί χθες Σαλπιγγίδης, Έτο και Σταφυλίδης να “καθάρισαν” από τις κάρτες, αφού εξέτισαν την ποινή τους, άλλοι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ όμως έφτασαν σε όριο τιμωρίας ενόψει των πλέι οφ. Ο Κλάους Αθανασιάδης έφτασε τις 6 κάρτες και με μία ακόμη χάνει 2 ματς (!), ενώ και ο Τσιρίλο με τον Νιμανί είναι στις 3 κάρτες και με μία χάνουν 1 ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου