Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μπόλονι: "Αφελείς και νευρικοί σε τρελό παιχνίδι"

Ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην κάμερα της ΝOVA, τόνισε:
"Ηταν ένα τρελό παιχνίδι. Εμείς παίξαμε καλά επθετικά, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στην μεσαία γραμμή και στην άμυνα".
"ΧΑΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ"
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο έμπειρος τεχνικός, συμπλήρωσε:
«Οι θεατές είδαν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο καιρός βοήθησε ως προς αυτό. Θα θέλαμε εμείς να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος. Είμαστε λυπημένοι για την ήττα και πιστεύω ότι χάσαμε εξαιτίας των πολλών ατομικών λαθών. Σε μερικές ενέργειες θα έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο μέρος πήραμε ρίσκα και βοήθησαν. Δυστυχώς ήμασταν αφελείς και νευρικοί. Το ματς μου θύμισε εκείνο με τον Εργοτέλη, που είχαμε το προβάδισμα και όμως χάσαμε. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να λειτουργήσουμε σωστά όταν προηγηθήκαμε. Συγχαρητήρια στο Λεβαδειακό που πάλεψε ως το τέλος».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Μία γενική εντύπωση είναι ότι στο εγχώριο επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο κάτω σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει στο εξωτερικό. Στο εξωτερικό υπάρχει η Εθνική ομάδα και τα καλά αποτελέσματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξέρω την οικονομικά κατάσταση στην Ελλάδα. Ακόμη και το σημερινό παιχνίδι αν πάρετε βλέπετε ότι στο γήπεδο υπήρχαν μόνο 2.000 θεατές. Αυτό είναι το επίπεδο».

Για τα πλέι οφ: «Σαφώς είναι πιο δύσκολο το έργο μας αφού ξεκινάμε με διαφορά τεσσάρων βαθμών αντί τριών από τον Παναθηναϊκό. Προσωπικά πιστεύω ότι τα πλέι οφ είναι αχρείαστα. Ένας έξυπνος άνθρωπος θα έλεγε ότι τα πλέι οφ εφόσον γίνονται θα πρέπει να συνοδεύονται και από πλέι άουτ για τις ομάδες που υποβιβάζονται. Σε κάθε περίπτωση πλέον χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους και να χάσουμε απ’ όλους. Θα προσπαθήσουμε  να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο χωρίς  να μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα τώρα»

Για τα αμυντικά λάθη στο τέλος: «Όταν η ομάδα πρέπει να πάρει επιθετικά ρίσκα αποδυναμώνεται το κέντρο και η άμυνα. Όταν δεν ανακτάς τη δύναμη σου όταν πετύχεις το στόχο σου, ουσιαστικά ανοίγεις την πόρτα στον αντίπαλο».

ΠΑΡΑΣΧΟΣ: "Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ..."
Ο Γιώργος Παράσχος υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τους στόχους του στα play off: "Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από το θέαμα που είδε. Η ομάδα αξίζει μεγαλύτερης υποστήριξης από τον κόσμο".

Σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ και τα πλέι οφ απάντησε ότι «ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα και το υλικό για να ανατρέψει την κατάσταση. Όταν αυτή η ομάδα είναι κομπλέ μπορεί να πετύχει το στόχο της».

Για τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο Λεβαδειακός στην Ευρώπη: «Πότε; Φέτος; Αν γίνει και αυτό θα πρέπει να πάρουμε και όσκαρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου