Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε»

Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος, λεει μια ελληνική παροιμία και με αυτό τον τρόπο αποτυπώνεται η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ μετά και τη χθεσινή ήττα από τον Λεβαδειακό.
Αυτή η “σφαλιάρα” αφαίρεσε από τον ΠΑΟΚ τον βαθμό που είχε κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική στη ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και μοιραία οι παίκτες καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα και να κάνουν μια υπερπροσπάθεια στο μίνι πρωτάθλημα, με άγνωστο όμως το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί είναι διαφορετικό να έχεις ένα πόντο και ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός τρεις, μια διαφορά που μπορεί να καλυφθεί και άλλο να έχουν οι Πράσινοι τέσσερις πόντους και ο ΠΑΟΚ κανέναν.
Τα ανεξήγητα που συνέβησαν χθες στη Λιβαδειά και για τα οποία ασφαλώς υπεύθυνοι είναι οι παίκτες αλλά και ο Μπόλονι, επιχείρησε να εξηγήσει ο Κοστίν Λάζαρ στις σύντομες δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ρουμάνος παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ έκανε λάθη και αυτές τις αδυναμίες τις πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο. Ο Ρουμάνος άσος δήλωσε στα ΣΠΟΡ σχετικά: “Δυστυχώς κάναμε πολλά λάθη και τα πληρώσαμε μέσα στο παιχνίδι. Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Κακά τα ψέματα από τη στιγμή που τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πρέπει να συνέλθουμε το συντομότερο δυνατόν. Πρέπει να ήμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα επίσημα παιχνίδια των πλέι οφ. Εχουμε μιάμιση εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για αυτούς τους αγώνες που θα κρίνουν τα πάντα για τον ΠΑΟΚ”.
Ο Κοστίν Λάζαρ ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα τι ακριβώς συνέβη και έχασε ο ΠΑΟΚ και ο Ρουμάνος τόνισε:
“Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγιναν όλα τόσο γρήγορα. Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Προηγηθήκαμε με 0-1, ο αντίπαλος μας ισοφάρισε, πέρασε μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τον Ιβις και προηγηθήκαμε με σκορ 2-3, αλλά στο τέλος καταφέραμε να χάσουμε”.
-Ποια είναι η γεύση που σας αφήνει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος;
“Οχι και τόσο καλή. Δεν ήμασταν συνεπείς στην απόδοσή μας στο μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου. Ομως ό,τι δεν καταφέραμε ως τώρα θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στα πλέι οφ. Πλέον πρέπει να αντιληφθούμε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα λάθη και νέες αρνητικές εμφανίσεις”.
-Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ για να επιστρέψει στις νίκες και το κυριότερο να έχει μια σταθερότητα στην απόδοσή του και στα έξι παιχνίδια που θεωρούνται και τελικοί;
“Πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί γιατί στόχος μας είναι η κατάκτηση της υψηλότερης θέσης. Εμφανίση όπως η χθεσινή δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε σοβαρότητα. Το κυριότερο είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί μέχρι την έναρξη των πλέι οφ”.

Ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο ο Λάζαρ

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης αντικαταστάθηκε ο Λάζαρ από τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο Ρουμάνος ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, ενημέρωσε τον Μπόλονι και τον γιατρό του ΠΑΟΚ Γιάννη Ράλλη και αποφασίστηκε να μην συνεχίσει τον αγώνα. Ο Λάζαρ θα κάνει εξετάσεις λογικά την Τετάρτη για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Πάντως, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι καθησυχαστικοί για τη συμμετοχή του Λάζαρ στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου