Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Επιθετικά για την πρόκριση»

Στους ρυθμούς του αγώνα ρεβάνς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ουντινέζε που θα γίνει στην Τούμπα μεθαύριο το βράδυ κινούνται Ελληνες και Ιταλοί. Απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει μια χρυσή ευκαιρία να προκριθεί στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, αρκεί να αξιοποιήσει την έδρα του. Τα ΣΠΟΡ ζήτησαν από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Μίρκο Σαβίνι, να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του για το παιχνίδι.

Συνέντευξη: Γιώργος Καστάνης

Ο Μίρκο αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, διατηρεί όμως καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς και τους εκπροσώπους της διοίκησης. Από τη Ρώμη, όπου βρίσκεται, ο Μίρκο Σαβίνι μίλησε στα ΣΠΟΡ για τη μοναδικότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ο Σαβίνι δήλωσε στα ΣΠΟΡ: “Παρακολούθησα το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ουντινέζε – ΠΑΟΚ και έμαθα για την παρουσία των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ηταν κάτι το μοναδικό. Δυστυχώς, ο σκηνοθέτης δεν έδειξε πλάνα από τους 6.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι θετικό για τον αγώνα ρεβάνς. Ομως η πρόκριση θα κριθεί εξ’ ολοκλήρου στον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρίες στη Ιταλία, όμως, παρουσιάστηκε με καλή αμυντική τακτική. Πιστεύω στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ να παίξει περισσότερο επιθετικά για να πετύχει το γκολ που θα του δώσει την πρόκριση. Το γκολ μετράει και γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ”.

-Πόσο σημαντικές είναι οι απουσίες των Ντι Νατάλε και Ισλα;

“Η Ουντινέζε χάνει πολύ από τη δύναμή της, όταν λείπουν από τη σύνθεσή της παίκτες όπως ο Ντι Νατάλε, που είναι ο πρώτος σκόρερ της και ο Ισλα. Αυτοί οι δύο κάνουν σπουδαία δουλειά. Παρά τις απουσίες των δύο παικτών, υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες όπως οι Μπάστα, Φλόρο Φλόρες και Αρμέρο. Πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει ικανούς παίκτες, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Γκαρσία, ο Τσιρίλο και άλλους πολύ καλούς. Και με τη συμπαράσταση του κόσμου του, ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί. Αυτό που έγινε στο Ούντινε ήταν ανεπανάληπτο με την παρουσία των 6.000 οπαδών του ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα στην Τούμπα”.

-Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης;

“Αυτήν τη στιγμή δίνω ίσες πιθανότητες σε κάθε ομάδα. Από 50%. Όμως περιμένω από τον ΠΑΟΚ να παίξει επιθετικά για να φθάσει στο εύκολο γκολ”. Ο Σαβίνι ρωτήθηκε για την παρουσία αρκετών νέων παικτών στην ενδεκάδα και έδειξε ενημερωμένος: “Η προώθηση νέων παικτών είναι συνυφασμένη και με τα οικονομικά δεδομένα. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει μεγάλο μπάτζετ, έκανε πολύ καλά που προώθησε τον Αθανασιάδη, τον Σταφυλίδη. Είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον”.

Ο Μιρκο είπε ακόμη: “Μιλάω συχνά στο τηλέφωνο με τον Τσιρίλο και μαθαίνω τα νέα του ΠΑΟΚ. Μιλάω όμως και με τον Κοντρέρας που βρίσκεται στη Χιλή”.

“Έδωσα συγχαρητήρια στον Βρύζα”



Ο Σαβίνι δήλωσε πως επικοινώνησε πρόσφατα με τον Ζήση Βρύζα και του ευχήθηκε συγχαρητήρια και καλή δύναμη, καθώς πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ο Σαβίνι τόνισε: “Μιλήσαμε με τον Ζήση πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε και με κάλεσε, αν το ήθελα, να βρεθώ στο Ούντινε για να δω το παιχνίδι. Τον ευχαρίστησα για την πρόσκληση και τον συγχάρηκα για το γεγονός ότι είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Μιλάμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τον Βρύζα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου