Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Νορβηγός Χάγκεν στη ρεβάνς

Ο 34χρονος δάσκαλος από τη Νορβηγία, Τομ Χάραλντ Χάγκεν, ένας από τους νεαρούς διαιτητές του Γιουρόπα Λιγκ, είναι τελικά αυτός που θα σφηρίξει τη ρεβάνς της Πέμπτης στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ουντινέζε.

Είναι διαιτητής FIFA από το 2009. Άρχισε την καριέρα του το 1994 και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος το 2006, μετά από 50 ματς στη δεύτερη κατηγορία.

Το 2010 σφύριξε τον τελικό του νορβηγικού Κυπέλλου μεταξύ της Στρόμγκοσετ και της Φόλο. Έχει διαιτητεύσει αγώνες του Europa League και των προκριματικών του EURO 2012 και στις 19 Οκτωβρίου του 2011 ειχε την πρώτη εμπειρία του από Τσάμπιονς Λιγκ στον αγώνα Μίλαν-Μπάτε Μπορίσοφ.

Στις 22 Νοεμβρίου σφύριξε το δεύτερο αγώνα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μεταξύ της Βασιλείας και της Οτελούλ Γκαλάτι. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι ο Χάγκεν θα είναι ένας από τους τέταρτους δισιτητές στα τελικά του EURO 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου