Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Νέο πρόσωπο ο Ασαμόα

Οριστικά χωρίς τον Ντι Νατάλε αλλά και χωρίς τους Πίνζι, Ίσλα και Μπαντού έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη η ομάδα της Ουντινέζε. Ο Φρατζέσκο Γκουιντολίν, αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του τον Ασαμόα, τον οποίο προστάτεψε από το προχθεσινό παιχνίδι με την Κάλιαρι.

Επί ιταλικού εδάφους πρόκειται να ολοκληρώσει αύριο η Ουντινέζε την προετοιμασία της για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, οι παίκτες του Γκουιντολίν πρόκειται να προπονηθούν αύριο στις 12.00 στο Φρίουλι και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη. Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για τις 18.30, παρουσία του προπονητή της Ουντινέζε και ενός ποδοσφαιριστή της.

“Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου για τον λόγο ότι υποχρεώσαμε την Κάλιαρι να παίξει μόνο άμυνα”, τόνισε ο Φρατζέσκο Γκουιντολίν, αναφερόμενος στο προχθεσινό παιχνίδι της ομάδας του, και συνέχισε: “Όταν παίζουμε τόσο καλά, όπως κόντρα στην Κάλιαρι, δε σκέφτομαι ποιοι λείπουν αλλά τους παίκτες που παίζουν”.

Από την πλευρά του, ο Μικέλε Παζιέντζα τόνισε: “Κόντρα στην Κάλιαρι μας έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζαμε την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά έστω κι ο ένας πόντος μας βοήθησε να φθάσουμε ξανά στην τρίτη θέση. Το 0-0 ήταν το κοινό στοιχείο των αγώνων εναντίον του ΠΑΟΚ και της Κάλιαρι, όμως υπάρχουν και διαφορές. Η πιο σημαντική έχει να κάνει με το γεγονός ότι την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να τη… διορθώσουμε, με την έννοια ότι πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς και τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα θα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, σωματικές και ψυχολογικές, για τον αγώνα της Τούμπας. Στη φετινή σεζόν παίζουμε σχεδόν ανά τρεις ημέρες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου