Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι επιλογές για τη ρεβάνς

Χαλάρωσαν χθες το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι συμμετείχαν ως βασικοί, στην προχθεσινή αναμέτρηση της Τούμπας με αντίπαλο τον Αρη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου και έκαναν μασάζ και αποθεραπεία, ενώ από σήμερα αναμένεται να μπουν στο γήπεδο.

Όσοι δεν έπαιξαν εναντίον του Άρη, αλλά και οι δύο παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της προχθεσινής αναμέτρησης, ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Εκεί δεν βρέθηκε ο Λάσλο Μπόλονι, αλλά ήταν παρόντες οι στενοί του συνεργάτες. Ουσιαστικά η χθεσινή ημέρα δεν είχε πίεση για τους παίκτες στην προετοιμασία, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν καταπονηθεί από την  υπερπροσπάθεια των δύο τελευταίων μηνών.

σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία και θα αρχίσει στις 10:30. Ο Μπόλονι θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει για να διεκδικήσει η ομάδα του την πρόκριση. Η τελευταία προπόνηση των παικτών θα γίνει αύριο το πρωί στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο Μπόλονι θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, αύριο το μεσημέρι στις 14:30 στην αίθουσα συνεντεύξεων της Τούμπας. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Μπαλάφα στα χαφ, καθώς απουσιάζει ο Φωτάκης, ενώ εκτός θα είναι και ο Ιβιτς. Είναι απαραίτητο να τονωθεί η μεσαία γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου