Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Προλαβαίνει ο Λίνο;

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λίνο στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Τότεναμ. Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά αν μπορεί να ακολουθήσει ή όχι την αποστολή της ομάδας στην Αγγλία.

Η συμμετοχή του Λίνο θα κριθεί στη διάρκεια της προπόνησης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα πριν την αναχώρησης της αποστολής. Αν ο παίκτης παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται αποφασίσει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο Λονδίνο έστω και για μικρό χρονικό διάστημα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστεί και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στο παιχνίδι με την Τότεναμ ο Κώστας Σταφυλλίδης που πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό και την Κέκρυρα.

Κρίνεται του Βιειρίνια

Καθοριστική είναι η Δευτέρα και για τον Βιερίνια. Ο νεαρός παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τις προβλέψεις το πιθανότερο είναι να αποκλειστεί από την αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου