Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ποντάρουν στον Γκαρσία!

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με την Τότεναμ πιστεύει η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ότι θα παίξει η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο ουρουγουανός θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Λονδίνο και το βράδυ της Τετάρτης θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα καταβάλει ο Δικέφαλος για ένα θετικό αποτέλεσμα
απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Μπόλονι θεωρεί (και έχει απόλυτο δίκιο) ότι η παρουσία του Γκαρσία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση όλων των παικτών για να αντιμετωπίσουν επιτυχώς μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Αγγλία. Έχει αποδειχτεί άλλωστε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο ΠΑΟΚ με τον Γκαρσία στην ενδεκάδα έχει πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Το ερώτημα είναι ποιον παίκτη θα επιλέξει ο ρουμάνος τεχνικός για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Γκαρσία στη μεσαία γραμμή. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Λαζάρ και όχι ο Αρίας ενώ δεν αποκλείεται ο Μπόλονι να χρησιμοποιήσει και τον Φωτάκη για να παρουσιαστεί η ομάδα με μια στιβαρή μεσαία γραμμή καθώς είναι δεδομένο ότι οι αγγλοι θα επιχειρήσουν από το ξεκίνημα του αγώνα να αποκτήσουν τον έλεγχο στο παιχνίδι με στόχο να πιέσουν την εστία του Δικεφάλου.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι όποιες σκέψεις είχε ο Μπόλονι να χρησιμοποιήσει τον Κοντρέρας στη μεσαία γραμμή και στο Λονδίνο εγκαταλείφθηκαν μετά την εμφάνιση του χιλιανού στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου