Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνουν λύση

Συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι θα έχουν οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης, ώστε να βρουν λύση και να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Την προηγούμενη φορά που συζήτησαν οι τρεις άνδρες δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά τα δύο μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι αποφασισμένα να μιλήσουν ξεκάθαρα στον Ρουμάνο προπονητή, ώστε να καταλάβει που θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερο βάρος.
Από την πλευρά του, ο Μπόλονι κάνει συνεχώς αλλαγές στην ομάδα, κάτι που φαίνεται ότι δεν βοηθάει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος για τη συνέχεια είναι ευνοϊκό.
Τα σενάρια για Βιεϊρίνια
Ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο αισθάνθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κέρκυρα και τα σενάρια για την κατάστασή του είναι δύο. Το ένα σενάριο είναι θετικό και σύμφωνα με αυτό οι ενοχλήσεις προέρχονται από υπερένταση του ισχιακού νεύρου που μοιάζει να χτυπάει τον δικέφαλο μηριαίο. Στη χειρότερη περίπτωση ο άσος του ΠΑΟΚ μπορεί να υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Τα συμπεράσματα θα βγουν από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί και αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση θα απουσιάσει για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με Τότεναμ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου