Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Το μυαλό ήταν… Λονδίνο

Ο Στέλιος Μαλεζάς έδωσε συνέντευξη στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» και τόνισε ότι στο παιχνίδι με την Τότεναμ, υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο αφού πρόκειται για έναν μεγάλο αγώνα. 
 Για το παιχνίδι με την Τότεναμ:  «Οταν παίζεις στην έδρα μιας τόσο ισχυρής ομάδας ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξεις. Είναι όλα μαζί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Η Τότεναμ είναι σπουδαία ομάδα και το αποδεικνύει η εξαιρετική της πορεία στο αγγλικό πρωτάθλημα».

Για τις δύο ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ για πρόκριση: «Δε σκεφτόμαστε έτσι. Θα παίξουμε με την Τότεναμ για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας αλλά και σε όλο τον κόσμο τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Είναι έξτρα κίνητρο για όλους το ματς με τους Αγγλους και πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο. Αν μπεις με ηττοπάθεια θα χάσεις».

Για το ρυθμό των αγώνων στην Αγγλία: «Δεν το έχω ζήσει, δεν έχω παίξει στην Αγγλία, αλλά μου έχουν πει πολλοί ότι ο ρυθμός σε συνεπαίρνει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και αποφασισμένοι για μεγάλο αγώνα».

Για την πρώτη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας: «Αλλιώς περίμενα το ντεμπούτο μου στην Εθνική ομάδα αλλά δεν παύει και αυτή να είναι μια εμπειρία. Είναι μεγάλη τιμή, απλά δεν έγινε όπως θα έπρεπε και όπως θα περίμενα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει πάντως να προσπαθήσω πολύ μέχρι την επόμενη φορά που θα με καλέσει ο κ. Σάντος και όταν αυτό γίνει πρέπει να είμαι πανέτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου