Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αναλαμβάνουν δράση!

Πρωτοβουλία προκειμένου να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών της ομάδας σκοπεύουν να αναλάβουν κατά την διάρκεια της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας.

Πρόθεση τόσο του αντιπροέδρου όσο και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να έχουν σειρά επαφών με όλους τους παίκτες καθώς αντιλήφθηκαν επιτέλους ότι υπάρχει σοβαρό ψυχολογικό θέμα στην ομάδα.

Η νέα αποτυχία με την Κέρκυρα κατέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι υπάρχουν στον ΠΑΟΚ άλυτα προβλήματα και ίσως η λύση είναι η παρέμβαση Ζαγοράκη και Βρύζα που με την ιδιότητα των πρώην ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση των παικτών σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούν να βοηθήσουν στον τρόπο σκέψης των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το θέμα δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα στον αγώνα με την Τότεναμ την Τετάρτη αλλά και η πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος με δεδομένο ότι χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί και ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει αντεπίθεση για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να εξασφαλίσει με άνεση μια θέση στα πλει οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μπόλονι χρειάζεται στήριξη και βοήθεια σ΄ αυτή τη φάση και οι μόνοι που μπορούν να την προσφέρουν είναι οι Ζαγοράκης και Βρύζας. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος θεωρούν ότι στη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Λονδίνο θα τους δοθεί η ευκαιρία να έχουν επαφές με το σύνολο των παικτών σε μια προσπάθεια να αλλάξουν την ψυχολογία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου