Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλος ΠΑΟΚ, χρυσός βαθμός

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

93 Κίτρινη στον Έτο, που έκοψε με φάουλ τον Καραντενίζ.

93 Εκπληκτική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ για το 2-3, στην αντεπίθεση ο Γεωργιάδης έφυγε από τα δεξιά, έκοψε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, προ του Βιεϊρίνια, που περίμενε σε κενή εστία, έδιωξε ο Μποκέτι, σουτ του Ίβιτς στην επαναφορά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό...

ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

90 Μπιστρόφ στη θέση του Κασάεφ.

90 Σούτ του Μπαλάφα από 25 μέτρα, άουτ.
 
90 Στην κόντρα βγήκε ο Τσιρίλο, τον ανέτρεψε ο Νάβας και είδε την κίτρινη κάρτα.

89 Κόρνερ για την Ρούμπιν από τα δεξιά, σουτ του Καραντενίζ έξω από την περιοχή, κόντρα σε παίκτη του ΠΑΟΚ, πάνω από το δοκάρι.

87 Σούτ του Νομπόα από το ύψος της περιοχής, πολύ άουτ.

84 Η Ρούμπιν προσπαθεί πάλι να πιέσει...

82 Κοντά στο 2-3 ο ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς έφυγε από δεξιά, σούταρε με δύναμη έξω από την περιοχή, ο Ριζνίκοφ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια μπροστά στον Φωτάκη....

81 Η Ρούμπιν έκανε το μοιραίο λάθος, άφησε χώρους στον ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσει τη μπάλα και τιμωρήθηκε πολύ γρήγορα...

80 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Κάθετη πάσα του Ίβιτς στον Έτο, ο Βραζιλιάνος έκοψε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Φωτάκης εκτέλεσε με κεφαλιά τον Ριζνίκοφ (2-2)!

79 Η Ρούμπιν έχει δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ, πλέον, και προσπαθεί να οχυρωθεί έξω από την περιοχή της.

78 Αλλαγή για την Ρούμπιν. Ο Ριαζάντσεφ στη θέση του Βαλντέζ.

77 Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Βιεϊρίνια σούταρε από τα αριστερά, ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή, με τον Ριζνίκοφ εξουδετερωμένο κι η μπάλα έφυγε άουτ...

73 Σέντρα του Καραντενίζ, κεφαλιά του Βαλντέζ, μπλόκαρε ο Κρέσιτς.

72 Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς παίρνει την θέση του Λάζαρ.

70 Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ωραία σέντρα του Λίνο από τα αριστερά, ο Βιεϊρίνια έκανε την προβολή στο ύψος της μικρής περιοχής, δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, που κατέληξε στην αγκαλιά του Ριζνίκοφ.

67 Στα 22 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ θυμίζει την ομάδα του Παγκρήτιου, όταν είχε χάσει τη μπάλα μετά το 65...

66 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΙΝ. Δυστυχώς, αναμενόμενο. Ο Κουζμίν έφυγε από τα δεξιά, σούταρε, ο Κρέσιτς απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον επερχόμενο Ντιάντουν, ο οποίος απλά την έσπρωξε στα δίχτυα (2-1).

63 Ο ΠΑΟΚ έχασε τη συγκέντρωσή του στο παιχνίδι, έχει χάσει τη μεσαία γραμμή, αναγκάζεται σε άτακτη υποχώρηση κι η Ρούμπιν ασκεί πίεση φτάνοντας εύκολα κοντά στην περιοχή του Κρέσιτς.

62 Σουτ του Καραντενίζ από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή, ο Έτο έβαλε την κόντρα κι η μπάλα έφυγε κόρνερ.

61 Καλή κόντρα επίθεση για τον ΠΑΟΚ, την χάλασε ο Βιεϊρίνια φτάνοντας έξω από την περιοχή της Ρούμπιν, προσπαθώντας να βρει τον Γεωργιάδη με τακουνάκι...

60 Κίτρινη κάρτα και στον Κασάεφ για φάουλ στον Βιεϊρίνια.

57 Κίτρινη στον Μαλεζά, για φάουλ στον Νάτκο.

56 Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να συνέλθει, μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, 7 λεπτά κυριαρχίας της Ρούμπιν στο δεύτερο μέρος, τον έφεραν σε μειονεκτική θέση, καθώς η Ρούμπιν ισοφάρισε και πλέον έχει την ψυχολογία με το μέρος της.

54 Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κοντρέρας βγαίνει από το παιχνίδι και περνά στη θέση του ο Τσιρίλο. Ο Χιλιανός δείχνει να έχει πρόβλημα τραυματισμού, πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στα πλευρά...

53 Θέμα χρόνου ήταν το γκολ της ισοφάρισης της Ρούμπιν, η οποία μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, και μέσα σε 7 λεπτά δημιούργησε τρεις τέσσερις κλασικές ευκαιρίες...

52 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΙΝ. Φάση διαρκείας, κοντινό σουτ του Κασάεφ, ο Φωτάκης έβαλε την κόντρα, σουτ του Νάτκο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μαλεζά, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κρέσιτς (1-1)

51 Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, αναγκαστική. Ο Μπαλάφας περνά στη θέση του Αρίας.

50 Φάουλ του Μαλεζά στον Κασάεφ στο ημικύκλιο. Η γνωστή... κομπίνα του ΠΑΟΚ, εκτέλεσε ο Νάτκο, ο Κοντρέρας έδιωξε πάνω στη γραμμή!

48 Αλλαγή ζήτησε ο Αρίας, που φαίνεται να έχει πρόβλημα τραυματισμού, με τον Μπαλάφα να ετοιμάζεται.

47 Νέα ευκαιρία για την Ρούμπιν, σέντρα από τα δεξιά, κοντινό σουτ του Κασάεφ προ του Κοντρέρας, η μπάλα... ξύρισε το οριζόντιο δοκάρι!

47 Απίστευτη διπλή ευκαιρία για την Ρούμπιν! Ο Καραντενίζ σούταρε, λίγο πριν τη γραμμή έδιωξε ο Μαλεζάς, στην εξέλιξη κακή έξοδος του Κρέσιτς, ο Καραντενίζ δεν κατάφερε να σκοράρει...

46 Χωρίς αλλαγές και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

19.03 ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45 Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις...

43 Μακρινό διαγώνιο σουτ του Κασάεφ από τα δεξιά, ο Κρέσιτς απέκρουσε στη γωνία του.

40 Εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα του Καραντενίζ, η μπάλα έφυγε ένα μέτρο από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς.

37 Λάθος του Κοντρέρας, ο Κασάεφ έκλεψε την μπάλα και βγήκε στην κόντρα, ο Χιλιάνος πρόλαβε να τον κόψει με τάκλιν, η μπάλα έφτασε στον Βαλντές που έφυγε μόνος του μπροστά, την τελευταία στιγμή ο Αρίας τον "τζάρτζαρε" έξω από την περιοχή κι ο Παραγουανός έχασε τον έλεγχο της μπάλας.

36 Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ για το 0-2. Ωραία προωθημένη μπαλιά του Φωτάκη, ο Αθανασιάδης τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Κουζμίν, σούταρε από πλάγια, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ριζνίκοφ.

34 Σκληρό φάουλ του Κούζμιν στον Γεωργιάδη, η πρώτη κάρτα στο παιχνίδι.

32 Τηρουμένων των αναλογιών, ο ΠΑΟΚ κάνει σπουδαίο παιχνίδι στο Καζάν και σε καμιά περίπτωση δεν αφήνει την Ρούμπιν να ξεδιπλώσει το παιχνίδι της. Εικόνα μεγάλης ομάδας...

29  Ο Νάτκο στον Βαλντές, σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κοντρέρας κι έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, σύγχιση στην περιοχή, ο Κοντρέρας έδιωξε στο δεύτερο δοκάρι.

28 Ο ΠΑΟΚ πατάει πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, το γκολ έδωσε περισσότερο ηθικό και ο Δικέφαλος είναι αυτός που ελέγχει το παιχνίδι, ψάχνοντας και το δεύτερο γκολ.

26 Ωραία σέντρα του Βιεϊρίνια με εξωτερικό φάλτσο, ο Αθανασιάδης σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

24 Εκπληκτική η κόντρα επίθεση του ΠΑΟΚ που οδήγησε στο γκολ, με δύο πάσες, ο Γεωργιάδης βρέθηκε στην περιοχή και πρόσφερε το γκολ στον Κλάους...

22 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!! Ο Έτο έκοψε στον Φωτάκη, αυτός έβγαλε στα δεξιά στον Γεωργιάδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκοψε στον επερχόμενο Αθανασιάδη κι ο Κλάους με ψύχραιμο πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ρούμπιν (0-1).

21 Σέντρα του Κασάεφ από τα αριστερά, ο Αρίας βρήκε τη μπάλα, αυτή πήρε ύψος και στρώθηκε στον Νομπόα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο αρχηγός της Ρούμπιν δεν στόπαρε καλά τη μπάλα κι έφυγε άουτ...

20 Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Βαλντέζ από τα αριστερά, ο Κρέσιτς έβγαλε τη μπάλα κόρνερ. Το πρώτο στο παιχνίδι. Επικίνδυνη η εξέλιξη, την πρώτη κεφαλιά οι Ρώσοι απομάκρυνε ο Κοντρέρας, σούτ του Καραντενίζ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό κι έφυγε κόρνερ. Το δεύτερο κόρνερ, πέρασε χωρίς συνέπειες.

18 Η Ρούμπιν έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και μόνο από ατομικά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ, πλησιάζει προς την περιοχή του Κρέσιτς.

15 Η πρώτη ευκαιρία της Ρούμπιν, από λάθος του Λάζαρ. Ο Ρουμάνος προσπάθησε να απομακρύνει αλλά έστρωσε τη μπάλα στον Κασάεφ, αυτός σούταρε από 20 μέτρα, αλλά ο Κρέσιτς απέκρουσε.

13 Η Ρούμπιν έχει μια υποτυπώδη κατοχή της μπάλας, χωρίς ουσία πάντως και χωρίς να μπορεί να πλησιάσει την περιοχή του ΠΑΟΚ. Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι, γεγονός που μάλλον βολεύει τον ΠΑΟΚ.

12 Φάουλ για την Ρούμπιν από τα δεξιά, κοντά στη γραμμή του πλαγίου, εκτέλεσε ο Καραντενίζ, μπάλα έφτασε τελικά στα χέρια του Κρέσιτς.

10 Πρώτη τελική για τους γηπεδούχους, ο Νέλσον Βαλντέζ βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά, έκανε ένα αδύναμο γυριστό σουτ, ο Κρέσιτς μπλόκαρε εύκολα.

7 Ο Κασάεφ έκανε κατά μέτωπον την επίθεση, πήγε να μπει στην περιοχή, αλλά ο Κοντρέρας ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο κι απομάκρυνε τη μπάλα...

4 Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του, με την Ρούμπιν να ξεκινά κάπως επιφυλακτικά, αποφεύγοντας να πάρει ρίσκα από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Μπερντίγιεφ, άλλωστε, από χθες έλεγε ότι υπολογίζει τον ΠΑΟΚ και περιμένει να παίξει επιθετικά.

2 Για την Ρούμπιν ξεκίνησαν, τερματοφύλακας ο Ριζνίκοφ, δεξιά ο Νέμοφ, αριστερά ο Κούζμιν και στόπερ οι Μποκέτι και Νάβας. Αμυντικά χαφ παίζουν ο Νόμποε κι ο Νάτκο, δεξιά ο Καραντενίζ, αριστερά ο Κασάεφ, σε ρόλο δεύτερου επιθετικού ο Νέλσον Βαλντέζ, με σέντερ φορ τον Ντιάντουν.

1 Με την αναμενόμενη διάταξη ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ (4-2-3-1), με τον Κρέσιτς τερματοφύλακα, τους Έτο και Λίνο στα μπακ και τους Κοντρέρας και Μαλεζά στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Αρίας και Λάζαρ, επιτελικός ο Φωτάκης, δεξιά ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Λίγος σχετικά ο κόσμος στο "Τσεντράλνι" του Καζάν, καθώς με την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες του γηπέδου είναι περίπου 10.000 κόσμος. Υπό το φως των προβολέων ξεκινά το παιχνίδι, καθώς στο Καζάν έχει ήδη νυχτώσει.

Με λευκές εμφανίσεις αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, χωρίς διαφήμιση στη φανέλα, καθώς στη Ρωσία απαγορεύεται η διαφήμιση στοιχηματικών εταιριών. Με την κλασική βυσσινί εμφάνιση η Ρούμπιν Καζάν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κούζμιν, Κασάεφ, Νάβας, Μαλεζάς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)
ΒΟΗΘΟΙ : Χένρικ Άντρεν (Σουηδία) – Γιόακιμ Φλινκ (Σουηδία)
ΡΟΥΜΠΙΝ : Ριζνίκοφ, Κουζμίν, Μποκέτι, Νάβας, Νέμοφ, Νομπόα, Νάτκο, Καραντενίζ, Κασάεφ (90 Μπιστρόφ), Βαλντές (78 Ριαζάντσεφ), Ντιάντουν.
ΠΑΟΚ : Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54 Τσιρίλο), Λίνο, Αρίας (51 Μπαλάφας), Λάζαρ (72 Ίβιτς), Φωτάκης, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου