Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στο τέλος θα κριθεί η πρόκριση

Ο προπονητής της Ρούμπιν, Κουρμπάν Μπερντίγεφ, τόνισε πώς ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο Καζάν όπως ακριβώς τον περίμενε ο ίδιος και υπογράμμισε ότι η υπόθεση «πρόκριση» θα κριθεί στους τελευταίους αγώνες του ομίλου.
«Είχα πει στους παίκτες μου να προσέχουν τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς χάσαμε μία από αυτές και ήρθε το 0-1. Από το 2-2 και μετά θα μπορούσε να κερδίσει και η δική μου ομάδα και ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο στην ομάδα μου υπήρχε φόβος σχετικά με τα λάθη και γι’ αυτό είχαμε τέτοια εικόνα. Είχαμε πάθος. Χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα. Σήμερα οι παίκτες που έπαιξαν στα πλάγια μπακ, δεν ήταν στη φυσική θέση τους. Είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών. Επιθετικά έχουμε ανέβει με τον ερχομό του Βαλντέζ. Με τον καιρό θα παίζουμε σε μεγαλύτερα διαστήματα το εκρηκτικό εικοσάλεπτο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως τον περίμενα. Κάναμε το παν για να πετύχουμε τρίτο γκολ, μετά το 2-1, όμως ήρθε η ισοφάριση. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους στον όμιλο και τότε θα κριθούν τα πάντα», τόνισε ο Μπερντίγεφ και συμπλήρωσε ότι «αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ για τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά, είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Γενικώς το θεωρώ δίκαιο, αν και θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου