Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι παρόντες γράφουν ιστορία

Την ώρα που η συζήτηση έχει επικεντρωθεί στις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, οι παρόντες ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να φύγει με το «διπλό» από το παγωμένο Καζάν. Δίχως απρόοπτα η τελευταία προπόνηση. Ποιες οι σκέψεις του Μπόλονι για την αυριανή μάχη με τη Ρούμπιν (18:00) στο “Tsentralnyi Stadion”.

Οπλισμένος με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι «δικεφάλων» και μαθημένος πλέον στα δύσκολα ευρωπαϊκά μονοπάτια ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος από κάθε άποψη να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τέτοιο δεν είναι μόνο η νίκη, την οποία πρωτίστως θα κυνηγήσει, αλλά και η ισοπαλία όπως παραδέχτηκε ο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος άφησε στη Θεσσαλονίκη Γκαρσία και Σαλπιγγίδη και μοιραία σίγουρα θα προκύψουν δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ένα πιθανό είναι το εξής: Με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, στο κέντρο της άμυνας Μαλεζά και Κοντρέρας, στα χαφ τους Λαζάρ και Αρίας, επιτελικό τον Φωτάκη, στα πλάγια Βιεϊρίνια (αριστερά) και Γεωργιάδη (αριστερά) και προωθημένο τον Αθανασιάδη. Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα θέτει και ο Ίβιτς.

* Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη παρουσία των Ζαγοράκη και Βρύζα, οι οποίοι ακολούθησαν την αποστολή. Οι συζητήσεις για το νέο διοικητικό σχήμα συνεχίζονται, αλλά θα γίνουν γνωστές μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

** Είκοσι ηρωικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στο ίδιο μέρος μετά από 66 ώρες ταξιδιού προκειμένου να συμπαρασταθούν στον «Δικέφαλο». Πόσα χιλιόμετρα διένυσαν; 3.850! Οι Ρώσοι βέβαια δεν αντιμετωπίζουν με την ίδια θέρμη το ματς. Οι προβλέψεις των γηπεδούχων λένε για 15.000 κόσμο στο χωρητικότητας 28.000 θεατών “Tsentralnyi Stadion”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου