Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος και από το Καζάν, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό παλικαρία, στερώντας δύο εντός έδρας από τον βασικό του ανταγωνιστή και παίρνοντας το πλεονέκτημα για τη συνέχεια.
Κρέσιτς: Είναι η μαύρη τρύπα του ΠΑΟΚ, η βασική του αδυναμία, ο λόγος που η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του παρουσιάζει λόγω ανασφάλειας μεγάλα κενά διαστήματα. Όλη η Ρούμπιν πήρε χαμπάρι πως δεν βγαίνει από την εστία του ούτε με … εξοδόχαρτο και άρχισε από νωρίς τα γεμίσματα. Πολύ κακός για ακόμη μία φορά φέτος, μάλλον θα πρέπει να πάρει καμιά ανάσα σιγά – σιγά.

Έτο: Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις, όντας πολύ σταθερός αμυντικά και δίνοντας μία εξαιρετική ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Έχει βρει ισορροπία με τους συμπαίκτες και τα πήγε καλά και με Κασάεφ, αλλά και με Καραντενίζ.

Κοντρέρας: Μέχρι το 38΄ήταν εξαιρετικός, όμως μετά το λάθος που έκανε εκτός του ότι έβγαλε τον Μπόλονι από τα ρούχα του, έχασε και την αυτοσυγκέντρωσή του. Το ένα λάθος διαδέχτηκε το άλλο, όμως και πάλι έσωσε τη μπάλα δύο φορές πάνω στη γραμμή. Η ομάδα του πήγε καλύτερα αμυντικά χωρίς αυτόν πάντως.

Μαλεζάς: Παρότι πιέστηκε πάρα πολύ, οι κακές του στιγμές ήταν ελάχιστες. Δείχνει να αντέχει σε υψηλό επίπεδο και πως έχει χτίσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Το σημαντικότερο στοιχείο του ήταν πως δεν έχασε μάχη στο ένας με έναν, αλλά ψηλά είχε προβλήματα με τους Ρώσους να γεμίζουν στη περιοχή του.

Λίνο: Δεν ήταν αρνητικός σε κανέναν τομέα. Έκανε ένα αθόρυβο αλλά λειτουργικό παιχνίδι, με ουσία στην ανάπτυξη και καλές τοποθετήσεις στην άμυνα. Αυτή τη φορά δεν βγήκε πολλές φορές μπροστά, αφού υπήρχε ο φόβος μη τον κρεμάσουν οι δυνάμεις του.

Αρίας: Έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα και κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Πλέον τακτικά είναι σωστός, είναι συνήθως πίσω από τη μπάλα, δίνει σωστά τις βοήθειες και έσωσε την ομάδα του στο 38΄, μετά το τραγικό λάθος του Κοντρέρας. Αποχώρησε λόγω τραυματισμού στη συγκεκριμένη φάση.

Φωτάκης: Είναι με διαφορά ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας χαφ. Ο Μπόλονι τον έχει απελευθερώσει και το σύστημα που επέλεξε σήμερα του έδωσε το ρόλο του καθαρού 8αριού που του ταιριάζει γάντι. Συμμετοχή στο πρώτο γκολ, σκόρερ στο δεύτερο, δεκάδες μάχες που βγήκε νικητής, ταχύτητα και ένα παιχνίδι γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Λαζάρ: Δεν ήταν καλός παρότι είχε διάθεση. Φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ, αφού εκτός του ότι χάνει εύκολα τη μπάλα στο κέντρο, στη συνέχεια βάζει λάθος τη κόντρα στέλνοντας τη μπάλα εκεί που δεν έπρεπε. Δεν έχει βρει ρυθμό, είναι κατώτερος των συμπαικτών του και θέλει χρόνο.

Γεωργιάδης: Έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας προσπάθειες αλλά και δίνοντας την ασίστ στον γκολ του Αθανασιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε πολύ στο παιχνίδι, όμως στο 90΄αυτός έκανε την ενέργεια που κατέληξε στη φάση του Τσιρίλο και του Ίβιτς που παραλίγο να δώσουν τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια: Το χειρότερό του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χωρίς συγκέντρωση, εκνευριστικά αδιάφορος, χωρίς έστω και μία ενέργεια που να θυμίζει τον καλό εαυτό του. Είναι ντεφορμέ και ίσως μετά τον Ολυμπιακό να πρέπει να πάρει μία ανάσα για να ξεμπλοκάρει.

Αθανασιάδης: Παραλίγο να σκοτώσει μόνος του τους Ρώσους στο πρώτο ημίχρονο. Στη πρώτη φάση του ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ, στη συνέχεια τελείωσε σωστά άλλη μία φάση από μπαλιά του Φωτάκη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να μπει ο Ίβιτς στο γήπεδο για να τον δει, αλλά πάλι δεν έκανε κάποια τελικά προσπάθεια.

Μπαλάφας: Ο Αρτινός δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ υψηλά στάνταρς απόδοσης πλέον. Μπήκε στη θέση του Αρίας και ήταν κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, πιέζοντας μάλιστα με επιτυχία πολύ ψηλά. Καλός και στη κυκλοφορία της μπάλας.

Ίβιτς: Πήρε από το χέρι τον καταδικασμένο ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στη πολύ σημαντική ισοπαλία. Ο Σέρβος ξεδίπλωσε την ποιότητά του, ανέβασε μέτρα τον ΠΑΟΚ, τον έκανε να αισθανθεί σιγουριά, έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στη φάση του δεύτερου γκολ στον Έτο, ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις. Εκπληκτικός ο Σέρβος.

Τσιρίλο: Σουλούπωσε την ομάδα του στα μετώπισθεν, πήρε κεφαλιές, έδωσε μια – δυο κλωτσιές, ενώ στη φάση των καθυστερήσεων ντύθηκε σέντερ φορ και παραλίγο να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Επανήλθε με θετικό πρόσημο.

Μπόλονι: Ο Ρουμάνος έστησε την ομάδα του με ένα καθαρό 4-3-3, τον Αρίας μοναδικό 6άρι και δύο 8άρια τους Φωτάκη και Λαζάρ. Είναι το σύστημα που του αρέσει και βάσει εικόνας και αποτελέσματος δικαιώθηκε. Η αλήθεια είναι πως αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές, αφού Αρίας και Κοντρέρας έφυγαν τραυματίες, όμως Μπαλάφας και Τσιρίλο του έδωσαν παραπάνω από αυτά που περίμενε. Η 3η αλλαγή, ο Ίβιτς, ήταν αυτός που άλλαξε και τη ροή του αγώνα και σίγουρα αν δεν είχαν γίνει νωρίτερα οι δύο αναγκαστικές δεν θα περίμενε τόσο πολύ για να τον ρίξει στη μάχη. Ο Μπόλονι συνεχίζει το αήττητο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, να δούμε μέχρι πότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου