Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Να γράψει ακόμη μία χρυσή σελίδα...

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί σήμερα να γράψει μία ακόμα σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία και διαθέτει όλα τα φόντα αυτή η σελίδα να γραφεί με χρυσά γράμματα. Κόντρα σε μία ομάδα που δεν διστάζει να σπαταλήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές (όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), ο Δικέφαλος έχει ν’ αντιπαρατάξει το σχέδιο, την οργάνωση, το ταλέντο, τη θέληση και τη δίψα για διάκριση.
Ήταν σχεδόν νομοτελειακό ότι παίζοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε μπροστά του ομάδες όπως η σημερινή Τότεναμ και η Ρουμπίν Καζάν. Εξαρχής λοιπόν ήταν γνωστό ότι τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια στη φάση των ομίλων, θα ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Και η αισιοδοξία ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει, πηγάζει από το γεγονός ότι το επανέλαβε πέρυσι στη Μόσχα, όταν άγγιξε την πρόκριση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το απέδειξε όταν κέρδισε τη Βιγιαρεάλ και το πιστοποίησε όταν απέκλεισε την Ντιναμό μέσα στο Ζάγκρεμπ.
Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο και όπως είπε ο χαρισματικός σε ικανότητες και… ατάκες Λάσλο Μπόλονι, τώρα έχει μπροστά του τον δρόμο της προόδου και όχι της οπισθοδρόμησης. Οι απουσίες, λοιπόν, δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία, αν αυτοί που θ’ αγωνιστούν είναι αποφασισμένοι να… προοδεύσουν.

Οι λεπτομέρειες δείχνουν το χαρακτήρα
Κάποιες φορές μικρές λεπτομέρειες δείχνουν τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Όταν έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο του Καζάν, η μεγάλη καθυστέρηση στον έλεγχο της βίζας, οδήγησε μερικούς να προτρέπουν τον Ζαγοράκη και τον Βιεϊρίνια να περάσουν παραχωρώντας τη σειρά τους. Και οι δύο αρνήθηκαν ευγενικά και… ενέδωσαν μόνο όταν δεν άλλαζαν γνώμη οι φίλαθλοι!

Δεν ξέχασαν τον Ολυμπιακό
Όταν απογειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ, το ένα και μοναδικό σύνθημα που φώναξαν οι φίλαθλοι που συνοδεύουν την ομάδα, αφορούσε τον… Ολυμπιακό! Όπως καταλαβαίνετε, το μισό μυαλό των ΠΑΟΚτσήδων είναι ήδη στην Κυριακή και στο Καραϊσκάκη.

Όλα τα ματς του ΠΑΟΚ ζωντανά από ΑΝΤ1 ό,τι και να… γινόταν!
Μόνο… ΠΑΟΚ θα έδειχνε ο ANT1 αν συνέπιπταν οι αγώνες του με αυτούς της ΑΕΚ! Αν για παράδειγμα το σημερινό ματς άρχιζε στις 19.00 και όχι στις 18.00 ώρα Ελλάδας, το Ρουμπίν Καζάν – ΠΑΟΚ θα μεταδιδόταν απευθείας και το ΑΕΚ – Στουρμ Γκρατς σε μαγνητοσκόπηση! Ήταν ειλημμένη απόφαση των ανθρώπων του ANT1, που είδαν την τηλεθέαση στο ΠΑΟΚ – Τότεναμ να φτάνει στο 40% και πετούσαν τη… σκούφια τους από χαρά! Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, η οποία τηλεοπτικά κινείται σε… χαμηλές πτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου