Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Οι οδηγίες του Μπόλονι στον Σπαντάσιο

Δέκα λεπτά πριν μπει ο Σπαντάσιο στο παιχνίδι ως αλλαγή, του μίλησε ο Μπόλονι. Και του εξηγούσε τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κινείται στο γήπεδο και να καλύπτει τους χώρους. Ο Σπαντάσιο μπήκε στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά της συμμετοχής του, έδειχνε πως δεν ανταποκρινόταν σε όσα του ζήτησε ο προπονητής του. Έτρεχε μεν, αλλά όχι στον σωστό χρόνο για να βοηθήσει αμυντικά την ομάδα και έμενε λίγο πιο πίσω από τους άλλους, ενώ ήταν ολοφάνερο πως είχε διάθεση για να προσφέρει. Ο Μπόλονι αντιλαμβανόμενος πως ο παίκτης του, δεν ακολουθεί με ακρίβεια τις εντολές του, σηκώθηκε από τον πάγκο, του έδειξε ξανά τι πρέπει να ακολουθήσει και στη συνέχεια ο Σπαντάσιο ανταποκρίθηκε. Τον βοήθησε να αποβάλει το δικαιολογημένο άγχος που είχε.

Άριστο κλίμα με Γκαρσία
Έχει τον τρόπο του ο Μπόλονι να “αποφορτίζει” τους παίκτες ύστερα από ένα αγώνα. Όπως έκανε χθες με τον Γκαρσία και με άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το κλίμα είναι άριστο μέσα στην ομάδα και αυτό αποτυπώνεται από τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται η ομάδα στις υποχρεώσεις της μέχρι τώρα.

Ο Μπόλονι και ο Μπέλεκ
Το συνηθίζει ο Μπόλονι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο ΠΑΟΚ και προφανώς του αρέσει να κινείται με αυτό τον τρόπο, όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής. Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα πλησίασε τον Μπέλεκ που ήταν ο τελευταίος παίκτης (και από τις δύο ομάδες) που παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Τα είπαν οι δυο τους για πολύ λίγο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Ο Μπέλεκ πήγε πολύ καλά προχθές, ενώ γενικά ο Μπόλονι συζητά με παίκτες αντιπάλου ομάδας που προσελκύουν το ενδιαφέρον του καθώς ξεχωρίζουν αγωνιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου