Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόβλημα οταν λείπει ο Γκαρσία..........

Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει δώσει εννέα επίσημα ματς και σε αυτά έχει αποδειχθεί ότι ο Δικέφαλος είναι εντελώς διαφορετικός όταν παίζει ΜΕ τον Γκαρσία στη σύνθεσή του από όταν λείπει ο Ουρουγουανός.
Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει άλλη εικόνα με τον Πάμπλο στην 11άδα, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο.

Ο Δικέφαλος στα έξι ματς που έδωσε φέτος ΜΕ τον Γκαρσία στην 11άδα του μέτρησε πέντε νίκες (0-2 και 3-0 με Βαλερένγκα, 2-0 με Καρπάτι, 1-2 με Πανιώνιο και 3-0 με ΑΕΚ) και είχε μία ισοπαλία (0-0 με Τότεναμ), μένοντας αήττητος με τον Ουρουγουανό στη σύνθεσή του.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε και τρία ματς ΧΩΡΙΣ τον Γκαρσία, κάνοντας τις χειρότερες εμφανίσεις του έως τώρα σε εκείνα τα ματς και με απολογισμό μία νίκη (1-0 την Ξάνθη), μία ισοπαλία (1-1 με Καρπάτι στην Ουκρανία) και μία ήττα (2-1 από τον Εργοτέλη στην Κρήτη).

Μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ αύριο, παίζοντας για 4η φορά φέτος χωρίς τον Γκαρσία...

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν έχει χάσει καμία φορά εκτός έδρας στην Ευρώπη με τον Γκαρσία στη σύνθεσή του!

Ο Ουρουγουανός ήταν παρών σε οχτώ (από τις 10) εξόδους του ΠΑΟΚ από το 2009 και μετά (ήταν απών στην ήττα με 1-0 με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία και στο 1-1 με την Καρπάτι στην Ουκρανία) έχοντας απολογισμό τρεις νίκες (1-2 και 0-2 με Βαλερένγκα, 0-1 με Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και πέντε ισοπαλίες (0-0 με Χέρενφεν, 1-1 με Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Μπριζ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου