Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Υπογράφω και τώρα για ισοπαλία!»

Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Ρουμπίν που θα γίνει την Πέμπτη στη Ρωσία είπε: «Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Ξέρουμε τι κινήσεις πρέπει να έχουμε σε όλες τις γραμμές, σε άμυνα, επίθεση και κέντρο. Εννιά στους έντεκα αν είναι καλοί, τότε όλα θα πάνε καλά.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε πάντα είναι να είμαστε καλοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Πριν από το ματς με τη Βαλερένγκα στη Νορβηγία είχε πει πως θα ήταν ικανοποιημένος και με την ισοπαλία. Ισχύει κάτι τέτοιο και τώρα; «Τώρα θα πω ότι θα το υπέγραφα άμεσα για μία ισοπαλία, και μάλιστα και με τα δύο χέρια!».
Για το σκεπτικό της απόφασής του να αφήσει εκτός αποστολής το Σαλπιγγίδη και το Γκαρσία είπε:
«Ο Σαλπιγγίδης υπέφερε πολύ στο ματς με την ΑΕΚ, έχει κάποια μικροπροβλήματα, έχει δύο χρόνια που παίζει συνεχώς και επειδή ελπίζουμε πως και στη φετινή χρονιά θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να τους προφυλάξουμε. Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε χωρίς αυτούς και ελπίζουμε πως οι αντικαταστάτες τους θα δείξουν τι αξίζουν».
Τέλος για τον καιρό στη Ρωσία τόνισε: «Για αυτό τον λόγο πάμε δύο ημέρες πριν, για να εγκλιματιστούμε· αυτό είναι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου