Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Οχτώ επεμβάσεις στη γραμμή!

Στα εννέα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν σώσει την εστία τους οχτώ φορές πάνω στη γραμμή!
Ο Μπρούνο Τσιρίλο στο ματς με τη Βαλερένγκα στο Όσλο στο 56' ενώ το σκορ ήταν 0-0 απομάκρυνε ένα σουτ του Νόρντβικ καθώς ο Κρέσιτς ήταν εκτός θέσης.
Με Καρπάτι στην Τούμπα ο Κρέσιτς έκανε λάθος έξοδο (7’), η μπάλα έφτασε στον Κουντόμπιακ, σούταρε σε κενή εστία αλλά ο Κοντρέρας απομάκρυνε με κεφαλιά την μπάλα πάνω στη γραμμή κρατώντας το 0-0!
Στην Ουκρανία ο Μαλεζάς στο 22' πρόλαβε επίσης στο… παρά πέντε τη μπάλα με κεφαλιά, σε κοντινή προβολή του Κολόντιουκ και ενώ ο Κρέσιτς είχε εξουδετερωθεί!
Με την Ξάνθη ο Μαλεζάς απέκρουσε πάνω στη γραμμή στο 17’ σουτ του Καζάκη και στο 93’ ο Φωτάκης με κεφαλιά απομάκρυνε τη μπάλα στο παραθυράκι σε σουτ του Μαρσελίνιο (νίκη 1-0).
Ο Κοντρέρας στο ματς με την Τότεναμ κράτησε το μηδέν στο 12' πάνω στη γραμμή σε σουτ του Λίβερμορ, στη Νέα Σμύρνη πρόλαβε τον αφύλακτο Κουμουρτζί στο 14’ σε γύρισμα του Κούτσι ενώ με την ΑΕΚ στο 21’ πρόλαβε και πάλι τη μπάλα πάνω στη γραμμή (και κράτησε το 1-0 πριν γίνει το 3-0) αφού ο Κρέσιτς έκανε άστοχη έξοδο και ο Δέλλας είχε κερδίσει την κεφαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου