Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Αρχή από την άδεια Τούμπα

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από το γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου θα γίνει το πρώτο παιχνίδι με την Μέταλιστ, την Τρίτη 30 ή την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013. Στην άδεια Τούμπα, δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, που θα έχει να εκτίσει και την ποινή αποκλεισμού της έδρας του.
 
 
Το δεύτερο παιχνίδι, ο επαναληπτικός θα γίνει στο Χάρκοβο, στο Μέταλιστ Στάντιουμ 6ή7 Αυγούστου, καθώς η Μέταλιστ από την στιγμή που ήταν στην κλήρωση στο γκρουπ των ισχυρών (και ο ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους) και σύμφωνα με την διαδικασία της κλήρωσης, πρέπει να είναι γηπεδούχος στο δεύτερο παιχνίδι.

Αυτή την ώρα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων στη Νυών και είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της ημέρας να προκύψουν οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων, αλλά και λεπτομέρειες, ακόμη και για την ανταλλαγή των εισιτηρίων και την παρουσία των φιλάθλων σε Θεσσαλονίκη και Χάρκοβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου