Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ

Ως μία ομάδα που είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε την Μέταλιστ Χάρκιβ, ο Σωτήρης Μπαλάφας, που λόγω της παρουσίας του στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, γνωρίζει πολλά για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

 «Αν και δεν ακούγεται πολύ αυτή η ομάδα, είναι πολύ καλή και οι πιθανότητες είναι 50-50 πιστεύω. Αν ο ΠΑΟΚ προσέξει τις επιθέσεις τους και τις σταματήσει γρήγορα θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει. Νομίζω ότι είναι μία ομάδα στα μέτρα του ΠΑΟΚ», σχολίασε ο Σωτήρης Μπαλάφας και πρόσθεσε: «Αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι το γεγονός ότι προσπαθούν να παίζουν πολύ γρήγορα και προσπαθούν να το κάνουν από την στιγμή που ο τερματοφύλακας θα πάρει την μπάλα και θα ανοίξει τον αιφνιδιασμό. Είναι μία ομάδα που έχει παίκτες που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί, για αυτό δεν έκαναν και πολλές μεταγραφικές κινήσεις κι αυτό είναι καλό για αυτούς».

Μιλώντας για τα δύο παιχνίδι που θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη και Χάρκοβο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, είπε: «Δεν πιστεύω ότι η πρόκριση μπορεί να τελειώσει από το πρώτο παιχνίδι. Θα χρειαστεί προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια, απλά πιστεύω ότι η Μέταλιστ θα είναι πιο έτοιμη από τον ΠΑΟΚ, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους και μέχρι να έρθει η ώρα για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, θα έχουν παίξει 3-4 παιχνίδια στην Ουκρανία. Θέμα με τις κλιματολογικές συνθήκες δεν θα υπάρχει πάντως, γιατί αυτή την εποχή είναι καλός ο καιρός στην Ουκρανία».

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, αν και βλέπει μοιρασμένες τις πιθανότητες για την πρόκριση, ψηφίζει φυσικά ΠΑΟΚ για την πρόκριση: «Η Μέταλιστ είναι καλή ομάδα, παίζει δυνατά στην επίθεση, θέλει προσοχή γιατί έχει πολλούς ξένους και ιδιαίτερα βραζιλιάνους και αργεντίνους, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μία πολύ καλή ομάδα, είναι πλέον πολύ δυνατός και πιστεύω ότι εάν προσέξει θα είναι αυτός που θα περάσει. Περιμένω δύο ανοιχτά ματς με αρκετά γκολ και ελπίζω να προκριθεί ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου