Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η Μέταλιστ στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Μία ομάδα που μπορεί να μην και την μεγαλύτερη ιστορία, ούτε να είναι γεμάτη με τίτλους, αλλά είναι πολύ ισχυρή οικονομικά και με έντονο το «λάτιν» χρώμα στο ρόστερ, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μέταλιστ Χάρκιβ είναι στο δρόμο του ΠΑΟΚ.

Η Μέταλιστ που ιδρύθηκε το 1925, έναν χρόνο δηλαδή πριν από τον ΠΑΟΚ, έχει στο παλμαρέ της έναν μόνο τίτλο, το Κύπελλο της άλλοτε ενωμένης Σοβιετικής Ένωσης. Έδρα της είναι το Μέταλιστ Στάντιουμ, ένα γήπεδο που κατασκευάστηκε το 1926, ανακαινίσθηκε όμως το 2012, λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που έγινε στην Ουκρανία και μπορεί να φιλοξενήσει 40.003 θεατές.

Στο περσινό πρωτάθλημα Ουκρανίας η Μέταλιστ κατέκτησε την 2η θέση, στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ είναι στην 29η θέση, ενώ προπονητής της είναι ο Μίρον Μάρκεβιτς και στο ρόστερ της υπάρχουν περισσότεροι από δέκα ποδοσφαιριστές από την Βραζιλία και την Αργεντινή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου