Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το ηγετικό μήνυμα του Πάμπλο!



Πρόσωπο της Τετάρτης στον ΠΑΟΚ ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο αρχηγός του Δικέφαλου είχε μία αρκετά «γεμάτη» μέρα και μέσα από την παρουσία του σε δύο εκδηλώσεις, έστειλε τα μηνύματα ενότητας που ήθελε.

Μετά την απογευματινή προπόνηση και τη συμμετοχή του στο φιλικό με την ομάδα νέων, ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε από τη Νέα Μεσημβρία στην Τούμπα, όπου ήταν προσκεκλημένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Φ ΠΑΟΚ Τούμπας. Επειτα, πήγε για πρώτη φορά φέτος και στο Παλατάκι για να δει από κοντά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους του Δικέφαλου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

«ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ»!
Πρέπει να σημειωθεί ότι η παρουσία του στα γραφεία του Σ.Φ ΠΑΟΚ Τούμπας είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό και δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Η παρουσία του μάλιστα εκεί, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως το επιθυμούσαν οι υπεύθυνοι του συνδέσμου.
Ο Γκαρσία παρέλαβε τιμητική πλακέτα και σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας στους συγκεντρωμένους οπαδούς, ήταν πολύ ενωτικός και άπλωσε δίχτυ προστασίας για τον Γιώργο Δώνη. Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ήταν τα λόγια του για τον Ελληνα τεχνικό, αφού πρώτα ζήτησε από τον κόσμο να μείνει ενωμένος για το καλό της ομάδας: «Είμαι προβληματισμένος με όσα έγιναν τελευταία και στενοχωρήθηκα με τις αρνητικές εκδηλώσεις στο πρόσωπο του προπονητή. Δεν πρέπει να ασκείται τόσο σκληρή κριτική στο αντικείμενό του και δεν πρέπει να ακούγονται ύβρεις. Εγώ δεν ζήτησα να γίνει καμία συγκέντρωση για μένα, δεν το επεδίωξα, ούτε ήθελα να εξελιχθεί όπως εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής, σε αποδοκιμασίες δηλαδή για τον προπονητή. Ό,τι κόντρα ή διαφωνία κι αν έχουμε μέσα στην ομάδα, πρέπει να μένει μεταξύ μας και να μην διογκώνεται δημόσια», κατέληξε ο Γκαρσία, που έδειξε να έχει μία ιδιαίτερα ενωτική στάση.

«ΘΑ ΔΩΣΩ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…»
Μετά τον Σ.Φ ΠΑΟΚ Τούμπας, ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε μαζί με τον ατζέντη του Δημήτρη Καγιόγλου, στο Παλατάκι και πραγματικά γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που ζητωκραύγαζε τ’ όνομά του και φώναξε το γνωστό σύνθημα για τον ίδιο.
Μιλώντας στην ΕΤ3 πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον ΚΑΟΔ, έστειλε ξανά ένα μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα είμαι πάντα ευγνώμων για την αντιμετώπιση που έχω από αυτόν. Θέλω να δώσω ό,τι μπορώ στον ΠΑΟΚ, έχω βέβαια και μία ηλικία και είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχω κουραστεί λίγο είναι αλήθεια, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι εδώ και να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ στην ομάδα. Πρέπει ν’ αφήσουμε να δουλέψει το προπονητικό τιμ, να κάνει ό,τι μπορεί, αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εδώ για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πάει καλύτερα. Να είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή, ενωμένοι» κατέληξε.
«ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑΣΙΟΝΑΛ…»
Σχετικά με το ενδιαφέρον που επέδειξε η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο να τον εντάξει στο ρόστερ της, ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε ένα γρήγορο τέλος, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, στις δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι: «Η Νασιονάλ, είναι η ομάδα που ήμουν οπαδός της από μικρός. Αλλά είναι δύσκολο να πάω εκεί, έχω κάποια χρόνια εδώ στην Ελλάδα και έχω επίσης μία σχέση προσωπική με τον ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πράγματι, η Νασιονάλ ενδιαφέρθηκε για τον Γκαρσία, μόλις οι άνθρωποί της πληροφορήθηκαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, έκαναν την κίνησή τους για να προλάβουν καταστάσεις, στην περίπτωση που δεν συνέχιζε στον Δικέφαλο ο 35χρονος άσος, αλλά όπως τόνισε και ο ίδιος, δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα αποχώρησής του από την ομάδα. Ετσι εξηγείται και το δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Ουρουγουάης, αφού γράφτηκε χωρίς οι συντάκτες του να είναι ενημερωμένοι για τις εξελίξεις που σημειώθηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη στον ΠΑΟΚ. Αλλωστε το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία στην πατρίδα του είναι ένα τεράστιο μέγεθος και οποιαδήποτε πληροφορία γι αυτόν, την «ξεψαχνίζουν» αμέσως οι υπεύθυνοι των μεγάλων ομάδων της χώρας.
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΑΣΙΟΝΑΛ
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ovaciondigital.com.uy» αναφέρει ότι ο Γκαρσία βρίσκεται στο στόχαστρο της Νασιονάλ: «Ο Πάμπλο Γκαρσία ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στη Νασιονάλ. Ο κεντρικός χαφ έχει μικρή συμμετοχή στον ΠΑΟΚ και το όνομά του ακούγεται για πιθανή ενίσχυση. Το όνομα του Γκαρσία ήταν πάντα στο προσκήνιο, και ο ίδιος, όποτε μπορούσε, έκανε γνωστή την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο Κανάριο είναι στις επιλογές για να πάρει τη θέση του κεντρικού χαφ. Εχει εξαιρετική και μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, είναι έμπειρος, έχει προσωπικότητα και καλό χειρισμό της μπάλας και είναι καλός εκτελεστής φάουλ. Σήμερα, στην ηλικία των 35, βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, αλλά δεν παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής στον ΠΑΟΚ».
ΦΕΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Ο Πάμπλο Γκαρσία αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση θ’ αναχωρήσει για την Ισπανία, αφού πρέπει να διευθετήσει κάποια φορολογικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, για τα δύο σπίτια που έχει σε Μαδρίτη και Παμπλόνα. Θ’ απουσιάσει μόνο από την αυριανή προπόνηση και το πρωί του Σαββάτου θα επιστρέψει. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτήν τη μικρή άδεια την είχε ζητήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, δεν έχει να κάνει με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
Ο Γκαρσία δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να είναι έτοιμος κόντρα στον ΟΦΗ, αφού έλειψε από κάποιες προπονήσεις και δεν μπορεί να μπει απότομα στους αγώνες. Ο ίδιος δήλωσε ότι: «Για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ ελπίζω να είμαι έτοιμος».
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Στην αρχή των δηλώσεών του στην ΕΤ3, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για λίγο και ελληνικά, λέγοντας «καλησπέρα» και ο ατζέντης του άφησε να εννοηθεί ότι μαθαίνει και καταλαβαίνει πλέον αρκετά πράγματα. Εδειξε πάντως αρκετό ενδιαφέρον για το μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου