Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Καθυστερημένοι λόγω... νταλίκας!

Παρά το γεγονός ότι λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, η εβδομάδα που διανύουμε ήταν λίγο προβληματική για τον ΠΑΟΚ, από την Πέμπτη (7/2) ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του έχουν στρέψει πλέον αποκλειστικά την προσοχή τους στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.
Οι διεθνείς της ομάδας, που δεν ήταν και λίγοι, επέστρεψαν κανονικά, αλλά δεν πήραν μέρος στην προπόνηση ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στο κράτημα της μπάλας και στο πρέσινγκ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ
Η προπόνηση της Πέμπτης (7/2) πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, αλλά μετ’ εμποδίων. Κι αυτό γιατί η μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση που επικρατούσε στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης (επειδή "δίπλωσε" μία νταλίκα…) στάθηκε αιτία ώστε αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ να φτάσουν με μεγάλη καθυστέρηση στο γήπεδο.
Παρ’ όλα αυτά και παρά την απουσία των τραυματιών Χακόμπο, Γεωργιάδη, του Γκαρσία που ήταν στην Ισπανία και των διεθνών, ο ανταγωνισμός φάνηκε αυξημένος, με όλους τους παίκτες να δίνουν την δική τους μάχη για μία θέση στην αποστολή.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΤΟ
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες και κύριο χαρακτηριστικό της είναι η επιστροφή του Αραούχο Ετο μετά από πολύ καιρό. Ο Βραζιλιάνος που είχε μείνει εκτός αποστολής για ένα σερί αγώνων, επέστρεψε αφού απουσιάζει λόγω τιμωρίας αύριο ο νεαρός Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Η αποστολή αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γλύκο, Ιντζίδη, Κατσικά, Κατσουράνη, Β. Παπαδόπουλο, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Λίνο, Καμαρά, Έτο, Ιτάνζ, Λάζαρ, Λόρενς, Ολίσε, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κάτσε (που εκτίει την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του λόγω των κίτρινων καρτών), Κωνσταντινίδης (που είχε αποβληθεί στο Χαριλάου) και οι τραυματίες Χακόμπο, Πέλκας, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης και φυσικά ο Γκαρσία.
Εκτός έμεινε και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς που είναι ακόμα ανέτοιμος, με τον Σέρβο πάντως να συμμετέχει χθες κανονικά στην προπόνηση και να δείχνει κάποια από τα προτερήματα του σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας, συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός επιθετικός Βασίλης Παπαδόπουλος. Ετσι, ούτε αυτός, αλλά ούτε και ο Πόποβιτς θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας νέων. Η σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον ΟΦΗ θα γίνει στις 16.00’ και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας.
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ
Οι καθυστερήσεις λόγω του προβλήματος στην περιφερειακή οδό και το γεγονός ότι πολλοί διεθνείς έκαναν αποθεραπεία, δεν επέτρεψαν στον Γιώργο Δώνη να κάνει εσωτερικό διπλό και να δοκιμάσει έτσι κάποιο πιθανό σχήμα.
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια δεδομένα με την απουσία των τιμωρημένων και των τραυματιών παικτών. Προβάδισμα φαίνεται να έχει το 4-4-2, με δύο βασικά ερωτηματικά. Αν παίξει δεξί μπακ ο Αποστολόπουλος ή ο Ετο (στην περίπτωση του Βραζιλιάνου ο προβληματισμός αφορά το γεγονός ότι δεν έχει ρυθμό στα πόδια του) και που θα χρησιμοποιηθεί ο Κώστας Κατσουράνης.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Σαρλ Ιτάνζ, αριστερό μπακ ο Λίνο και ένας στόπερ ο Σίλντενφελντ. Αν ο Κατσουράνης παίξει πάλι στο κέντρο της άμυνας, Λάζαρ και Φωτάκης θα είναι στον άξονα, δεξιά ο Λόρενς και αριστερά ο Καμαρά, με Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη επιθετικό δίδυμο. Αν προωθηθεί στα χαφ, στόπερ θα είναι ένας εκ των Κατσικά, Ιντζίδη και ο Φωτάκης θα πάει δεξί χαφ. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.
Ο ΚΥΖΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ
Ο Γιώργος Κύζας από το σύνδεσμο διαιτητών Δράμας θα διευθύνει τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Βοηθοί του θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης) και Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας). Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας).
ΜΕ 4-4-2 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιάννης Πετράκης έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Αγριμάκης, ο Μονιάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ιωαννίδης το αντίστοιχο αριστερό. Οι Κουρδάκης και Σαρ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ οι Βερόν και Λαμπρόπουλος θα είναι οι δύο χαφ στον άξονα. Τη μεσαία γραμμή θα συμπληρώσουν οι Μπούρμπος (δεξιά) και Κουτσιανικούλης (αριστερά), ενώ οι Παπάζογλου και Περογαμβράκης θα είναι οι δύο προωθημένοι.
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ
Νέο στέλεχος στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι ο Γιώτης Παναγιωτάς, που έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως αθλητικός συντάκτης, σε μέσα ενημέρωσης της Αθήνας. Χθες, ο Παναγιωτάς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είχε μία πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα καθορισθεί και ο ακριβής ρόλος με τις ανάλογες αρμοδιότητες του. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου