Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται άμεσα ο Κατσουράνης!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Κατσουράνης, αφού η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο ενάμισι έτους πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη. Σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφόρησαν χθες, ότι ο διεθνής αμυντικός μέσος μπορεί να βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η μέρα έλευσής του θα είναι την επόμενη εβδομάδα.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
Οι υπογραφές στα συμβόλαια φαίνεται ότι είναι πια μία τυπική διαδικασία, αλλά ακόμα και να ήθελαν οι δύο πλευρές να υπέγραφαν το τρέχον Σαββατοκύριακο, αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Ο λόγος είναι ότι το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έχει εγκρίνει ακόμα τη νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επομένως – τυπικά και μόνο – δεν έχει κανείς αυτήν την στιγμή το δικαίωμα υπογραφής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, θα το αποκτήσει αυτό μόλις το Πρωτοδικείο εγκρίνει τη νέα διοίκηση, έτσι κι αλλιώς όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στο εξωτερικό.
Ο Βρύζας αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη ή την Τετάρτη (δεν θα είναι σήμερα στην Τούμπα για το ματς με τον Λεβαδειακό), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Πρωτοδικείο αναμένεται να εγκρίνει τη νέα προσωρινή διοίκηση μεθαύριο (ήταν να την εγκρίνει χθες αλλά μετατέθηκε για τη Δευτέρα). Επομένως, η έλευση του Κατσουράνη για τις υπογραφές τοποθετείται προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ
Πάντως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης, θα ήθελε ο Κώστας Κατσουράνης να έρθει όσο το δυνατόν συντομότερα, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και να είναι έτοιμος να την βοηθήσει από την 1η Ιανουαρίου 2013, όταν και τυπικά θα έχει το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τον Δικέφαλο. Το βάρος θα πέσει κυρίως στη φυσική του κατάσταση, αν και θα μεσολαβήσουν οι γιορτές, στο διάστημα των οποίων θα υπάρχουν και αρκετές μέρες ρεπό για την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, όσο πιο γρήγορα ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Κατσουράνης, τόσο το καλύτερο θα είναι και για την γρήγορη ενσωμάτωση και προσαρμογή του, αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου